Хората смятат по отношение на течащата по социални мрежи и

...
Хората смятат по отношение на течащата по социални мрежи и
Коментари Харесай

На вниманието на прокуратурата: политиците, които вършат следното престъпление, са видими за всички

" Хората считат във връзка с течащата по обществени мрежи и други осведомителни канали пропутинска агитация, че става въпрос за липса на морал, коравосърдечие и липса на здрав разсъдък. Това несъмнено е по този начин. Аз не се колебая, че в множеството случаи става въпрос за бездушни машини, които се вършат на хора, само че в действителност работят по заложени механично логаритми ".

Това написа юристът Александър Кашъмов в своя Фейсбук профил.

'Важно е обаче да се обърне внимание, изключително на българската прокуратура, че през 2011 година по отношение на осъществяване на отговорностите на България по интернационалното право, е неразрешено да бъде оправдавано, отричано или жестоко омаловажавано осъществено закононарушение срещу мира и човечеството, когато се основава заплаха да се упражни принуждение или да се сътвори ненавист против обособени лица или групи от хора (чл.419а от Наказателен кодекс, затвор до 5 г.) ", уточни той.

" В страната ни към този момент влизат бежанци от Украйна – българи и украинци, а речта на омразата, оправдаваща Путин, основава заплаха от ненавист към тях в миг, в който търсят заслон и отбрана. МОЛЯ предприемете дейности по подготвеност - най-малко политиците, които правят посоченото закононарушение, са забележими за всички ", изясни юристът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР