Бившият политик и настоящ журналист Николай Бареков е една от

...
Бившият политик и настоящ журналист Николай Бареков е една от
Коментари Харесай

Бареков: Кирчо беше безработен неудачник, който се прехранваше от дребни далаверки и посредничество между другите амбулантни търговци

Бившият политик и сегашен публицист Николай Бареков е една от най-активните обществени персони в обществените мрежи. Дневно пловдивчанинът пуска по няколко поста, естествено свързани с актуалната политическа конюнктура. 

Ето и един от последните му постове във Фейсбук:

Понеже сътрудниците от Бивол подвигнаха доста мизата с тия тостове с Кирчо #Простото и аз да се включа в наддаването за взимането на мозъците на всички наивници, които гласоподаваха за харвардските шарлатани и тези непретенциозни мозъци, които към момента имат желание да гласоподават за тях.

В края на 2013 един прочут, който се хвалеше пред приятелите си, че заплаща по 300 бона подкуп в плик на Асен Василев всеки месец като длъжностен министър на енергетиката в кабинета на Роско Плевнелиев, потегли да ми го предлага за специалист в партията, която създавах тогава. Отклоних предлагането, тъй като изследванията ми сочеха, че става въпрос за типичен лъжец и рушветаджия. Между другото, Асен Василев - Кокорчо е предопределение на Бойко Борисов в служебния кабинет през 2013, с цел да брани неговите ползи в енергетиката и му е препоръчан точно от мафията в този бранш.

В ДАНС има сигнал за рушветите, които Василев е взимал, подаден от мен и най-малко до основаването на Сглобката по него се работеше съществено... става въпрос и за пране на пари.

За Киро Петков мога да кажа, че опита най-малко на няколко пъти да се срещне с мен преди 10-12 години, само че по този начин и не открих време да го приема, тъй като не си коства човек да си губи времето с сходни измамници. Една някогашна моя секретарка ми описа, че е чакал с часове да влезе в един от офисите ми и колкото да го отпратили. Идвал е да търси прехранване и изява на екрана и в политиката вероятно. Кирчо беше незает несретник, който се прехранваше от дребни далаверки и ходатайство сред другите амбулантни търговци.

Жалко е, че Радев и сътрудниците му от Сглобката качиха тези жалкари до върховете на страната. Много неприятна преценка на Румен Радев за хората и процесите. Много неприятна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР