Хората с асцендент Дева са работохолиците на зодиака. Отличават се

...
Хората с асцендент Дева са работохолиците на зодиака. Отличават се
Коментари Харесай

Житейската съдба на асцендент Дева

Хората с асцендент Дева са работохолиците на зодиака. Отличават се със личен и несравним жанр, както и добра комуникативност с околния свят.

Когато погледнете тези хора, от тях лъха хладна сдържаност и просветеност. Те са извънредно аналитични и деликатни към околния свят. Всяка оригиналност в живота те пречупват през своята призма.

Смисленото им мислене ги кара да мислят за всички елементи и да търсят връзка сред нещата. Понякога любезността им и желанието за нови познания граничи с безсрамие.

Умът на хората с асцендент Дева постоянно е ангажиран с значимите неща от деня. Въпреки че наподобяват студени и сериозни, те елементарно се впечатляват. В живота си следват собствен личен ред и темп, което им разрешава да са извънредно уверени в себе си.

Асцендент Дева прави хората сериозни и променливи в общуването си с близките. Обикновено реагират съгласно индивида. Трудно показват възприятията си и постоянно остават неразбрани. Изискват от близките да са прозорливи за тях, както те самите съвършено схващат всичко и от половин дума.

 Красива Жена

Житейският път на тези хора протича по строго открит път, с ясно сложени цели. Те са проведени и следват праволинейно поставените си цели. Често, това ги прави скучни в очите на другите. Те обаче са непреклонни и не вършат никакви взаимни отстъпки с правилата си.

Един от главните цели на асцендент Дева е външният тип – суетни до най-малкия подробност. Освен това се грижат съвършено за здравето си. С напредването на възрастта тези две грижи се трансформират в самоцел.

Почитатели са на спорта и здравословния метод на живот. Понякога това даже не е нужно за поддържане на съвършен тип, защото по природа са надарени със слаба и стройна фигура.

Притеснителни по природа, хората с асцендент Дева са способни да виждат и най-дребните елементи. Това ги прави положителни в специалности, като моделиери, фотографи, математици и анализатори.

Перфекционизмът и капризите им ги вършат сложни за опознаване и доближаване, само че един път застанали на ваша страна, те могат да дадат доста от себе си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР