Хората наказват партньора си за изневяра, най- често, за да

...
Хората наказват партньора си за изневяра, най- често, за да
Коментари Харесай

5 начина, по които хората наказват партньора си за изневяра

Хората санкционират колегата си за невярност, най- постоянно, с цел да покажат разочарованието си от него. Винаги гневът е първата реакция, която изпитвате, когато разберете, че индивидът до вас ви е мамил. Тогава сигурно ще имате желанието да стоварите целия си гняв върху него. Що се отнася до любовта, има по-малко неща, които са по-опасни от презрения сътрудник. Разбито сърце и оскърбление от една объркана разлъка могат да разпалят голям огън в сърцето. И от време на време нелогичното възмездие е единственото нещо, което някой стартира да възнамерява.

Според изследване има доста способи, по които хората санкционират колегата си, като част от тях сигурно ще ви изненадат. Ето и някои от тях:

Стават като призраци

Вместо да се занимава с трагични прояви, един човек може да реши просто да се откъсне от живота на колегата си.

„ Изчезнах изцяло от живота му, откакто той ме съобщи. Това в действителност изглеждаше, че го ядосваше повече от изневярата му. Той не можеше да проумее, че някой, с който е прекарали толкоз дълго, просто ще изчезне за една нощ “, споделя засегната жена.

 хората санкционират колегата

Игнориране

Хората санкционират колегата си и като не дават късмет на някогашните си да се върнат при тях. Ето и различен роман:

„ Най-доброто възмездие? Той стартира да се среща с по-млада жена. Премести се на хиляди километри, с цел да бъде с нея. Тя обаче му изневеряваше от самото начало. Той осъзна какво е изгубил и му се обади, казвайки, че съм единствената, който в миналото е обичал. Каза също, че съм му липсвал и желае да се върна и да пребивавам с него… Просто затворих телефона. “

Женска ловкост

Хората санкционират колегата си по много странни способи. Една жена предлага да сложат женско долни дрехи в колата на някогашния си. По този метод това ще го злепостави пред новата му половинка, която ще намерения, че той изневерява и на нея.

„ За всеки, който търси възмездие към някого, атакувайте колата му, до момента в който към момента имате достъп до нея. Не я драскайте или пукайте гуми, в случай че това ви идва в мозъка преди всичко, тъй като това в действителност ще обърка нещата. Не желаете да нанесете действителни вреди.

Сложете предизвикателно долни дрехи под седалката, все едно е изпуснато инцидентно. Намерете места, където да го скриете и няма да бъде намерено известно време. В някакъв миг новата му другарка ще ги откри и това сигурно ще провокира скандал “. Това несъмнено е едно от най-изобретателните решения по какъв начин хората санкционират колегата си, само че различен е въпросът коства ли си в действителност.

 хората санкционират колегата

Хората санкционират колегата и без никакво възмездие

Една жена разказа по какъв начин най-хубавото възмездие за нея е да продължи живота си, вместо да тъне в болката. Това може би не е първосигнална реакция, само че съгласно доста хора очно неналичието на всякаква страст би наранило най-вече прегрешилия човек.

„ Разстроих се, след това поплаках малко, оплаках се от ужасния си живот на приятелите си в продължение на две седмици, напих се няколко пъти. Следих обществените мрежи на момичето, с което изневери, след което взех решение, че е задоволително и просто продължих напред. Може би аз съм безмилостен човек или може би съм оптимист. Но постоянно си мисля, че съм прекомерно млада, с цел да се преструвам, че животът ми е приключил, единствено тъй като един човек от три милиарда мъже се оказа несъответствуващ “, споделя друга дама.

Точно това отношение би могло да послужи за образец на доста млади девойки. Хората санкционират колегата си, като от време на време стигат до надалеч по-крайни ограничения, когато бъдат предадени от обичания си до скоро човек. Но има и други по-правилни тактики.

 хората санкционират колегата

Работете върху себе си

Хората санкционират колегата си и като трансфорат отрицателната сила в грижа за себе си. Една жена разказва по какъв начин е работила интензивно и е жертвала доста от себе си в името на колегата си. Когато тя схваща, че той й е изневерявал, нещата се обърнаха към по-лошо, до момента в който ненадейно място не я избави.

„ В продължение на една седмица, откакто открих, че е изневерявал, се потопих в давност и обсъждах съществуването си, като съвсем се отхвърлих от живота. Тогава открих фитнеса и животът ми се промени. Две години по-късно съм изцяло изменена физически и ще завърша университет този декември. Също по този начин срещнах настоящия си другар във фитнеса и животът ми не можеше да бъде по-добър. Не забравяйте, в случай че в миналото се почувствате депресирани и с разрушено сърце, не прибягвайте до опиати или алкохол. Обърнете се към фитнеса, това ще промени живота ви “, споделя тя.

Хората санкционират колегата си по най-различни способи, само че замислете се дали всички те в действителност си заслужават. Понякога просто би трябвало да продължите напред.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР