Хора като проф. Габровски могат да изчистят сътвореното от политическия

...
Хора като проф. Габровски могат да изчистят сътвореното от политическия
Коментари Харесай

Тома Биков: Без подкрепата на ГЕРБ няма как да бъде избран кабинет в този парламент

Хора като проф. Габровски могат да изчистят сътвореното от политическия хайлайф през последните 2-3 години. Ние го предлагаме, с цел да дадем решение на рецесията с доверието, която провокира политическата рецесия. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков в студиото на " Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

 

Биков дефинира проф. Габровски като един от дребното останали престижи. За нас е чест, че той одобри поканата да одобри първия мандат, сподели депутатът от ГЕРБ-СДС.

 

Според него без поддръжката на ГЕРБ няма по какъв начин да бъде определен кабинет в границите на този парламент, а и в границите на идващия, в случай че изборите са след 2-3 месеца.

 

Критикува Политическа партия, че слагат условия, с цел да бъдат подкрепени, което по думите издава некомпетентност и непросветеност.

 

" За нас " Продължаваме Промяната " не е групировка, на която по принцип може да се разчита за нещо. Ние сме предложили решение на политическата рецесия, който го отхвърля - има уговорката да предложи по-добро решение от нашето. Ако не го направи - значи, че е работил безконтролно ", съобщи Тома Биков.

 

По думите му, в случай че има нови избори през март, политическата рецесия ще се задълбочи и ще бъде по-трудно да се образува ръководство. Той дефинира като проблем, че от 2 години да вземем за пример не е признат нито един значим закон в региона на културата.

 

Тома Биков сподели още, че са предложили допустимо най-хубавото решение в лицето на проф. Габровски. Ако има нещо по-добро от нашето предложение, да заповядат, не виждам по какъв начин ще го създадат. Ако третият мандат излъчи проф. Габровски за кандидат-премиер, напълно разумно е да го подкрепим, разяснява Биков.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР