Хонда ще покаже на автосалона в Женева (6-18 март) петото

...
Хонда ще покаже на автосалона в Женева (6-18 март) петото
Коментари Харесай

Новата "Хонда" CR-V ще се предлага и със седем места

Хонда " ще покаже на автосалона в Женева (6-18 март) петото потомство на модела си CR-V, като огромната вест е опцията кросоувърът да се поръча със седем места. Отвън промени и в калниците, предния похлупак, броните, светлините и други елементи.

Автомобилът е по-широк и с по-дълго междуосие от предшественика си. Багажникът е станал по-дълбок и дъното му е с две вероятни позиции и обезпечава равна повърхнина за товареното на по-дълги предмети. Вратата към този момент се отваря безконтактно с крайник.
 Новата
© Хонда

От " Хонда " акцентират, че при версиите със седем места на третия ред в автомобила ще има задоволително място за краката на пасажерите. За първи път кросоувърът ще се предлага и като хибрид с 2.0-литров бензинов мотор с цикъл на Аткинсън и два електромотора.

CR-V ще може да се поръча също с 1.5-литров бензинов турбодвигател, който ще се комбинира с 6-степенна механична трансмисия или усъвършенствана автоматизирана CVT скоростна кутия. И бензиновата, и хибридната версия са с предно предаване общоприетоо, само че и двете могат да бъдат поръчвани със система за задвижване и на четирите колела от ново потомство.

 Новата
© Хонда

Клиренсът е повишен с 3.8 см за всички версии до височина от 20.8 см за бензиновия вид с четири задвижващи колела.

Първите доставки на " Хонда " CR-V с новия силов елемент 1.5 VTEC TURBO стартират от есента на 2018 година, а хибридната версия идва от 2019 година

Всичко, което би трябвало да знаете за: Автосалон Женева (477)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР