Холивудският актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер стана

...
Холивудският актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер стана
Коментари Харесай

Мъж повали Арнолд Шварценегер с ритник в гърба

Холивудският артист и някогашен губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер стана жертва на противен случай.

По време на мероприятие в ЮАР незнаен мъж го нападна в тил, влизайки му брутално с два крайници в кръста.

Моментът на нападението бе сниман от гости на благотворителното събитие, което се организира в Йоханесбург. На фрагментите се вижда по какъв начин артистът върви, снима с телефона си и беседва с почитатели. В един миг незнаен се приближава до него и го изритва с двата крайници в гърба.

От мощния и непредвиден удар артистът пада, само че незабавно се изправя на крайници и продължава да поддържа връзка с хората в залата.

Нападателят бързо е арестуван от охранителите. Шварценегер не е потърпевш. Малко по-късно в обществената мрежа артистът побърза да благодари на почитателите си за безпокойството и добави, че няма защо да се тормозят. В Туитър той изясни, че в началото е помислил, че го блъска тълпата. Разбрал, че е бил ударен, едвам откакто изгледал видеото. „ Радвам се, че този глупак не прецака Snapchat-а ми ", означи той.

Do me a favor: instead of sharing the video of the guy who wants to be famous, watch some of our @ArnoldSports athletes like this young hero proving that fitness is for everyone who deserve to be famous. They’re on my Snapchat. pic.twitter.com/EuMynJ7t1n
— Arnold (@Schwarzenegger) 18 май 2019 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР