Холивудският актьор Джони Деп се събра отново с режисьора Тери

...
Холивудският актьор Джони Деп се събра отново с режисьора Тери
Коментари Харесай

Джони Деп и Тери Гилиъм заедно на премиера на филма Жан дю Бари

Холивудският артист Джони Деп се събра още веднъж с режисьора Тери Гилиъм за английската премиера на първия си игрален филм след приключването на делото му за клюка против някогашната му партньорка Амбър Хърд.

Историческата драма Жан дю Бари, в която 60-годишният Деп играе крал Луи XV, получи седемминутни аплодисменти при премиерата си на филмовия фестивал в Кан през май 2023 година

Филмът наблюдава живота на Жана, изиграна от френската актриса Майуен льо Беско, жена от работническата класа, която употребява своята просветеност и прелест, с цел да се изкачи в обществената подчиненост, като в последна сметка попада в радара на крал Луи XV.

Проектът е първата огромна екранна изява на Деп след шумното му дело за клюка с някогашната му брачна половинка Хърд.

Деп съди някогашната си партньорка за публикация от 2018 година, която тя написа за The Washington Post за прекарванията си като жертва на домашно принуждение, за което неговите юристи споделиха, че го упреква лъжливо, че е принудител.

В понеделник вечер номинираният за Оскар артист се събра още веднъж с 83-годишния Гилиъм, който режисира Страх и ненавист в Лас Вегас (1998), където Деп играе ролята на основния воин Раул Дюк.

Актьорът от Карибски пирати може се вижда по какъв начин поздравява и прегръща Гилиъм във видео, оповестено в акаунта X на американското издание Deadline.

В клипа Деп шеговито показва Гилиъм на фотографите и видеооператори, събрани към режисьора Тим Бъртън, с който Деп е работил по филми, в това число Едуард Ножиците (1990) и Суини Тод (2007).

Гилиъм, който е прочут с това, че е част от истинския екип на Монти Пайтън, също режисьор на Деп във кино лентата му от 2009 година Сделката на лекар Парнасъс.

Снимка: Иън Уест

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР