Холивудската звезда Том Круз мина по червения килим на кинофестивала

...
Холивудската звезда Том Круз мина по червения килим на кинофестивала
Коментари Харесай

Том Круз превзе Кан

Холивудската звезда Том Круз мина по аления килим на кинофестивала в Кан и бе приветстван бурно от фенове, събрали се да видят онлайн артиста, който е на кинофорума за пръв път от три десетилетия.

"Том! Том! ", провикваха се почитатели, събрали се край фестивалния комплекс, когато носителят на премия "Златен глобус " слезе от автомобил със затъмнени стъкла. Круз бе в грациозен наследник костюм, с тъмни очила и повърхностно разрошена коса.

Някои от феновете му прекараха деня от сутринта като на къмпинг на булеварда, снабдени със столове и стълби.

Круз показа продължението "Том Гън: Маверик " на кинофестивала в Кан, който тази година е от 17 до 28 май.

"Правя филми за огромен екран ", сподели той. Фестивалът го уважи с видеомонтаж, представящ цялата му кариера в киното, а самият той приказва доста за това какъв брой е отдаден на това изкуство.

На въпрос за какво поема риска самичък да прави каскадите във филмите си, Круз отвърна: "Никой не е питал Джийн Кели за какво танцува ", написа Дир.бг.

Круз изненадващо бе почетен с почетна премия "Златна палма " на 75-ото издание на кинофестивала в Кан, където показа кино лентата "Топ Гън: Маверик ".

Номинираната за премия "Оскар " продукция бе приветствана с петминутни овации от публиката на крайници след края на прожекцията в Кан в сряда вечер, заяви електронното издание "Deadline ".

Преди да получи оценката, което не очакваше, някогашният брачен партньор на Никол Кидман бе почетен от уредниците с видеомонтаж от фрагменти, запечатали знакови моменти от кариерата му в киното. Преди това френски военни самолети прелетяха небето над френския град и пръснаха пушек в синьо, бяло и алено, предава Българска телеграфна агенция. Ескадрилата мина над фестивалния замък на бул. Кроазет директно преди звездата от "Топ Гън:Маверик " да се появи на сцената за изявление преди прожекцията.

"Невероятна вечери невероятни времена ", обърна се Круз към феновете си. "Да забележим лицата си. Минаха 36 години от основаването на "Топ Гън " и поради пандемията трябваше да чакаме още две години, преди да пуснем този филм ".

Той благодари на екипа на "Paramount ", работил по продължението на лентата от 1986 година и увери, че "никога няма да не помни довечера ". "Благодаря, че сте тук. Ние сме тук за вас. Правя тези филми за вас. Особено в Кан, вие тук всички обичате филмите ".

"Той е отдаден на киното ", сподели креативният шеф на кинофестивала Тиери Фремо.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР