Холивудската звезда Анджелина Джоли днес става на 47. Годините не

...
Холивудската звезда Анджелина Джоли днес става на 47. Годините не
Коментари Харесай

Честит рожден ден, Анджелина Джоли - жената, която доказа, че може да изгониш дори и мъж като Брад Пит!

Холивудската звезда Анджелина Джоли през днешния ден става на 47. Годините не ѝ личат, а милиони дами по света не стопират да ѝ се възхищават. Каквото и да направи, където и да отиде, всичко, до което се допре, носи нейната аура. Красива, странна, боготворена, оплювана, обичана и ненавиждана до лудост, Джоли не стопира да ни вълнува. Независимо в каква роля влиза - на актриса, на майка, на обичана, на щерка, на човеколюбец, на секссимвол. Съдбата е била неведнъж и великодушна, и жестока към нея. Анджи обаче в никакъв случай не пада по тил. Досущ като същинска котка - красивите ѝ очи не стопират да ни преследват, а ние не можем да спрем да им се възхищаваме.

Анджелина е родена на 4 юни 1975 година в фамилията на американския артист Джон Войт и френската актриса Маршелин Бертран. Родителите и се развеждат, когато тя е едвам на година. Детството ѝ е изпълнено с компликации и беднотия. Живее с брат си при майка си. Първите и изяви на театрална сцена са, когато бъдещата холивудска звезда е единствено на 11 години.

 Анджелина Джоли

Звездата ѝ изгрява през 1997г, когато пробива в киното с филми като „ Джия “, „ Колекционерът “, „ Луди години “, „ Да изчезнеш за 60 секунди “. Следват функции в касовите шлагери за Лара Крофт - героинята от едноименната компютърна игра. Сред другите ѝ известни превъплъщения са тези във филмите "Първороден грях " (2001), "Отвъд граници " (2003), "Крадец на животи " (2004), "Александър " (2004), "Мистър и мисис Смит " (2005), "Добрият овчар " (2006), "Неуловим " (2008), "Подмяната " (2008), "Агент Солт " (2010), "Туристът " (2010), "Господарка на злото " (2014) и "Край морето " (2015)

Джоли е известна с дейната си позиция и благотворителните си акции. От 2001 година е делегат на благосклонност на Агенцията за бежанците на Организация на обединените нации.

 Анджелина Джоли

Личният живот на актрисата е не по-малко забавен от професионалния ѝ. През двайсетте си години Джоли е бисексуална и има любовна връзка с актрисата Джени Шимицу.

През март 1996 година Анджи подписва брак с сътрудника си Джони Лий Милър, с който се среща на снимачната площадка на кино лентата "Хакери " (1995). Двамата се развеждат три години по-късно. На 5 май 2000 година минава под венчилото с артиста Били Боб Торнтон. Бракът им продължава три години.

 Анджелина Джоли, Били Боб Торнтон

Анджелина Джоли и Брад Пит се срещат През 2004 година на снимачната площадка на "Господин и госпожа Смит " Анджелина среща Брад Пит. Холивудският секссимвол без да се замисли изоставя тогавашната си брачна половинка - актрисата Дженифър Анистън, с цел да заживее с Анджи. След 10 години съвмествен живот Анджи и Брад най-сетне си споделят заветното "да " на гала във Франция. Актрисата е биологична майка и на три дечица - момиченце на име Шайло и близнаци на име Нокс и Вивиан, които ражда от артиста Брад Пит. Семейството отглежда и три осиновени дечица: Мадокс, Пакс Тиен и Захара.

 Анджелина Джоли, деца

През 2013 година Джоли афишира, че се е подложила на превантивна двойна мастектомия (отстраняване на млечните жлези). Взела е това решение, откакто схванала, че има 87% генетично влечение към рак на гърдата. На 24 март 2015 година Анджелина Джоли споделя пред New York Times, че към този момент се е подложила на интервенция по премахване на яйчниците и повече няма да може да ражда.

През 2016 година Анджелина подава документи за бракоразвод с Брад Пит, акцентирайки като причина "непреодолими разлики ".

На 45-ия ѝ рожден ден представяме няколко цитата от нея, които разкриват невероятната ѝ психика:

 Анджелина Джоли

"Когато другите момиченца мечтаеха да бъдат балерини, на мен някак си ми се искаше да бъда върколак. "

"Ако да си с мозъка си значи да мислиш, че има нещо неправилно в това да си друг, аз бих предпочела да съм просто изцяло побъркана! "

"На кого му пука, че ще се изложа? Не ме е боязън от ничие персонално мнение! "

"Не имам вяра във виновността. Вярвам в това да имаш емоционален живот, стига в никакъв случай предумишлено да не нараняваш различен човек. И не съдете хората в живота си. Мисля, че би трябвало да живеем изцяло свободни. "

"Харесвам хората, които са малко луди, само че идват от положително място. Мисля, че белезите са секси, тъй като си направил неточност, която е довела до някаква каша. "

"Без болежка не би имало страдалчество. Без страдалчество в никакъв случай не бихме могли да се учим от грешките си. С други думи, болката и страданието са ключ към всички прозорци, без тях не може да се живее. "

"Всичко, от което се усещаме хубаво, не би могло да бъде неприятно. "

"Ако попиташ хората с какво са желали да се занимават постоянно, множеството от тях ще ти отговорят, че не са го правили. Това ми къса сърцето. "

"Навлизаме в любовта не като откриваме съвършения човек, а като се учим да виждаме несъвършения човек съвършено. "

"Аз съм с мъж, който е еволюирал задоволително, с цел да гледа тялото ми и да го вижда като още по-хубаво поради пътя, който то е извървяло. "

"Неддостатъците са привлекателни. Белезите са привлекателни. "

"Никога не съм се чувствала открита или спокойна. Не можеш в действителност да се отдадеш на живота, в случай че се чувстваш по този начин. "

"Спестявай една трета, живей с една трета и раздавай една трета. "

"Винаги играя дами, с които бих излизала. "

"Когато стартира да се държа разумно и не се поверявам на инстинктите си - тогава се замесвам в проблеми. "

"Това, което ме подхранва, ме унищожава. "

 Анджелина Джоли

"Мислите си: "Ами, в случай че през днешния ден сгреша? Ще скърбя ". Аз нямам доверие в съжалението, аз усещам, че всичко води до там, където сме, и единствено би трябвало да скочим напред, да сме с положителни планове, да се отдадем и просто да забележим какво ще стане. "

"С боси крайници рано заран се усещам красива. Не постоянно съм се чувствала по този начин. Но в този момент се усещам. Когато някой те обича и правиш някой благополучен, когато наличието ти наподобява го прави благополучен, ти внезапно започваш да се чувстваш най-красивия човек на света. "

"Където и да съм, постоянно се случва да се погледна в огледалото и да ми се прииска да съм някой различен. "

"Мисля за гибелта повече от някои други хора. Може би, тъй като обичам живота повече от тях. "

"Обичай един човек, грижи се за него до момента в който умреш. Знаеш: отгледай деца. Имай добър живот. Бъди добър другар. И пробвай да бъдеш изцяло този, който си. Разбери какво тъкмо обичаш ти самият. И по-късно го преследвай с всичко, което имаш, без значение какво ще ти коства. "

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР