Холандия ще спечели Евровизия 2019. Това предричат букмейкърите, позовавайки се

...
Холандия ще спечели Евровизия 2019. Това предричат букмейкърите, позовавайки се
Коментари Харесай

Предричат победа за Холандия на Евровизия

Холандия ще завоюва Евровизия 2019. Това предсказват букмейкърите, базирайки се на залозите финала, който стартира в 22 ч. довечера в Тел Авив. Вероятността Дънкан Лорънс да завоюва конкуренцията с песента се " Arcade с " е 43%, заяви уеб сайтът Юровижънуърлд. Прегнозите се разбинават с рейтинга на google, който сложи преди всичко Франция.

ВИЖ ОЩЕ: Гугъл: Билал Асани от Франция ще покори Евровизия

След Лорънс с огромна разлика се подреждат австралийката Кейт Милър-Хайдке с песента " Zero Gravity " (12%) и шведът Джон Лендвик с композицията " Too Late For Love " (7%). Швейцарецът Лука Хани с песента " She Got Me "
букмейкърите сложиха на четвърта позиция.

Финалът на състезанието " Евровизия 2019 " ще се организира в Изложбения център в Тел Авив. Тази година България не взе участие в песенната конкуренция, макар сполучливите си класирания през последните години.

Кулминация в шоуто ще е Мадона. Кралицата взе участие за първи път. Като гостуваща звезда тя ще показа новата си ария " Future " с рапъра Куаво и шлагера си от 1989 година " Like A Prayer ". Участието на Мадона коства 1,3 милиона $ и е платено от израело-канадския милиардер Силван Адамс.

От 41 участници до финала тази вечер доближиха 26 реализатори. Това са представителите на " огромната петорка " на страните основателки на " Евровизия " /Великобритания, Германия, Испания, Италия и Франция/, на страната победител от предходната година /Израел/, както и артистите, достигнали до финала, изясни Българска телеграфна агенция.

Концертът ще бъде открит от представителката на Малта. След това на сцената ще се показват музикантите от Албания, Чехия, Германия, Русия, Дания, Сан Марино, Северна Македония, Швеция, Словения, Кипър, Холандия, и Гърция. Във втората част на спектакъла ще гастролират представителите на Израел, Норвегия, Англия, Исландия, Естония, Беларус, Азербайджан, Франция, Италия, Сърбия, Швейцария Австралия и Испания.

За първи път от 2014 година насам Българска национална телевизия няма да излъчва финала. Обществената телевизия се отхвърли от това  поради липса на пари. Българите обаче ще могат да гледат шоуто онлайн в канала на " Евровизия " в YouTube, което ще стартира тъкмо в 22 ч. Очаква се шоуто да бъде гледано от над 200 млн. феновете от целия свят.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР