Unite организира протеста пред централата Dunstable на хотелската компания, която

...
Unite организира протеста пред централата Dunstable на хотелската компания, която
Коментари Харесай

Собственикът на Premier Inn е изправен пред протести заради съкращения на работни места въпреки бума на печалбите

Unite провежда митинга пред централата Dunstable на хотелската компания, която също има веригите заведения за хранене Brewers Fayre, Beefeater и Bar + Block, този следобяд.

Whitbread провокира отвращение по-рано тази година, когато разгласи загубата на работни места в същия ден, когато регистрира годишни облаги от £561 милиона - 36% нарастване.

Whitbread сподели, че съкращенията са част от проекти за построи повече хотелски стаи и понижи веригата си от маркови заведения за хранене с повече от 200.

В актуализация на търговията във вторник компанията съобщи, че е „ уверена “ в вероятностите си за годината „ подкрепени от нашата мощна реклама стратегия и добър прогрес във връзка с успеваемостта на разноските ".

Въпреки това, Unite - което Whitbread не признава публично - упрекна компанията, че не е дала отговор на " съществени въпроси " по отношение на процеса на редуциране и също по този начин твърди, че не е вярно съветван личен състав, някои от които живеят в квартири, свързани с работните им места.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР