Хитра рокада по върховете на МВР – уволненият преди три

...
Хитра рокада по върховете на МВР – уволненият преди три
Коментари Харесай

Първо в Narod.bg: Уволненият зам.-министър на МВР Стоян Темелакиев стана началник на кабинета, вече е недосегаем дори за премиера

Хитра рокада по върховете на Министерство на вътрешните работи – уволненият преди три седмици зам.-министър Стоян Темелакиев от през днешния ден е назначен за шеф на кабинета на министъра на вътрешните работи, научи извънредно Narod.bg от собствен източник.

На 17 ноември пристигна новината, че министър председателят Николай Денков е уволнил Стоян Темелакиев поради кървавия разгром в центъра на София след мача с Унгария, когато се развихри величествен митинг против корумпягите в Българския футболен съюз и персонално против Борислав Михайлов – Боби Перуката.

Реклама

Тогава Дянков изясни, че пада главата на Стоян Темелакиев, който отговоря за оперативната активност на Министерство на вътрешните работи.

Сега, обаче, изританият зам.-министър е назначен за шеф на кабинета, където е недостижим за ново уволняване даже от министър-председателя.

И едно необичайно съвпадане – на 1 декември, предишния петък, досегашният началник-кабинет на Министерство на вътрешните работи министъра Калин Стоянов изненадващо подаде оставка. Васил Кръстев взел решението след медийна обява, в която е избран като пионка на Движение за права и свободи.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР