Хитови спектакли и премиерни представления пълнят афиша на Столичния куклен

...
Хитови спектакли и премиерни представления пълнят афиша на Столичния куклен
Коментари Харесай

Хитове и премиери в Столичния куклен театър

Хитови спектакли и премиерни представления пълнят афиша на Столичния куклен спектакъл. Новият сезон стартира с два юбилея -  70-то зрелище за най-малките фенове, сред 2 и 5, „ Кофичка с лопатка “, и 50-то на „ Косе Босе “. Овациите бяха и за „ Принцесите и Змеят “ в салона на „ Янко Сакъзов “, а порасналите фенове към този момент се любуват на бродуейския мюзикъл за възрастни „ Авеню Q “.

Най-новото заглавие в репертоара на елитната натрупа е „ Когато цъфне маргаритката “ от Рада Москова, режисьор Елза Лалева, сценография – Стефка Кювлиева, музика – Владимир Джамбазов. За какво служат цветята? Възможно ли е нежно цветенце като маргаритката да побере цялата хубост и добрина на света? Мама Патица е повела своите деца, патенцата, на разходка през поляните, с цел да открият отговора на този значим въпрос. Пътьом срещат плашливо зайче, несигурно магаренце, кълвач-барабанист, къртица-помагачка - все другари, които се вълнуват от хубостта на маргаритката. Разбира се, всяко странствуване крие и рискове - Лисица-измамница си е наумила да закуси с патенцата. Преминавайки през доста завършения и инциденти, любопитната групичка прави своето огромно изобретение - другарството е огромна мощ и постоянно побеждава.
-->
В дейни репетциии е музикалният театър по обичаната на генерации класическа приказка „ Пепеляшка “, чиято премиера ще бъде през ноември. Постановката е на Боньо Лунгов и Константин Каракостов, сценографията на Наталия Гочева, а музиката на Мишо Шишков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР