Хиляди фенове излязоха по улиците на Мадрид, за да отпразнуват

...
Хиляди фенове излязоха по улиците на Мадрид, за да отпразнуват
Коментари Харесай

Атлетико отпразнува тилата в Лига Европа по улиците на Мадрид

Хиляди почитатели излязоха по улиците на Мадрид, с цел да отпразнуват с отбора на Атлетико извоюваната купа във втория по мощ европейски клубен шампионат - Лига Европа. Играчи, треньори и публични лица на клуба се срещнаха с кмета на града преди да се преминат през някои от основните улици и площади на испанската столица с открит рейс.

Кулминацията на празненствата е на емблематичния площад с фонтана на Нептун, където всеки от футболистите беше посрещнат с бурни овации. Феовете приканиха със викания Антоан Гризман да остане в тима. Интерес към френския национал има от страна на Барселона.

В сряда Атлетико Мадрид победи с 3:0 Марсилия на финала в Лион. Два гола вкара Антоан Гризман, а един добави Габи и по този начин "дюшекчиите " взеха Купата за трети път и първи след 2012 година.

Атлетико се нуждае от домакинско тъждество против Ейбар в неделя в последния кръг от испанското състезание, с цел да приключи на второ място след първенеца Барселона. Женският отбор на Атлетико, който завоюва купата в Испания, също взе участие в парада дружно с мъжкия състав. Феновете на испанския отбор се събраха на емблематичния площад с фонтана на Нептун и минути, откакто Атлетико завоюва трофея в сряда.

ВИЖТЕ КАДРИ ОТ ПАРАДА!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР