Херцогинята на Съсекс се появи в погребалната процесия заедно с

...
Херцогинята на Съсекс се появи в погребалната процесия заедно с
Коментари Харесай

Меган Маркъл не скри сълзите си на погребението на Елизабет II

Херцогинята на Съсекс се появи в погребалната върволица дружно с Камила Паркър-Боулс и Кейт Мидълтън

След погребалната върволица в Уестминстърското абатство кралското семейство се насочи към арката Уелингтън. Фотографите съумяха да създадат редки фотоси на Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и Камила Паркър-Боулс . Съпругата на принц Хари изглеждаше смутена и се разплака по време на траурната тирада и деликатно избърса сълзите си.

 Меган Маркъл не крие сълзите си на погребението на Елизабет II

Трябва да се означи, че Меган избра за появяването си много необичаен аксесоар, който носи кралското фамилията - дълги ръкавици.

Очевидно стилистите са ги избрали с такава дължина, че да скрият по-скоро голите ръце - траурният дрескод допуска най-малко открити елементи на тялото. Роклята с мантия на Стела Маккартни обаче изглеждаше ефектна и трагична, изцяло в сходство с протокола.

 Меган Маркъл не крие сълзите си на погребението на Елизабет II

Експертите по езика на тялото са сигурни: Мег ан Маркъл е работила доста върху себе си, с цел да отговори  на рецензиите за предходните си изяви. Последният път я осъдиха за това, че се усмихва, до момента в който излиза от колата, до момента в който идва до ковчега. Феновете на фамилията показаха мнение, че за нея погребението на кралицата е било просто още една опция да блесне на фотоси паралелно с роднините си.

 Меган Маркъл не крие сълзите си на погребението на Елизабет II

Въпреки това днешното излизане - непретенциозно, протоколно и незабележимо - беше признато позитивно от потребителите на обществените врежи.

 

 Меган Маркъл

 

Струва си да се означи, че за Меган Маркъл кралицата е единственият желан член на кралското семейство. Вероятно откакто тя си отиде, общуването с английското кралско семейство ще бъде затворен освен за нея и принц Хари, само че и за техните деца.

Сега крал Чарлз III взема решение какъв да бъде статутът на Съсекс. Според последната информация той възнамерява да зачеркне името на принц Хари от листата с вероятни регенти.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР