Херцогинята на Кембридж и съпругът ѝ принц Уилям продължават пакистанската

...
Херцогинята на Кембридж и съпругът ѝ принц Уилям продължават пакистанската
Коментари Харесай

Кейт и Уилям с традиционни шапки и наметки в Хималаите

Херцогинята на Кембридж и брачният партньор ѝ принц Уилям не престават пакистанската си обиколка на цялостни обороти.

Те се преминха в локални тоалети, откакто слязоха от хеликоптера измежду планините Хиндукуш в региона на Читрал в подножието на Хималаите.

Британските медии не пропущат да отбележат, че двойката се движи по стъпките на принцеса Даяна, която посети същия район по време на паметното си пътешестване през 1991 година Принц Уилям и Кейт получиха подарък - книга, отдадена на визитата на починалата Даяна, преди 28 години.

Тя се снабдиха и с обичайните шапки читрали, които нормално носят мъжете, само че Кейт също получи такава, сходно на свекърва си при започване на `90-те години. Херцогинята получи шал, а принц Уилям - бродирано покривало.

За планинската разходка двойката заложи на по-лежерно облекло. Кейт бе в кафявата гама с тъмна риза, по-светла пола вид " камбанка " с дължина доникъде на прасеца и кожен елек с изразени външни джобове, смесен с ботуши, гарнирани с пискюли на марката Really Wild.

Семейството, което е на аудиенция без децата си - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, бяха посрещнати публично и подчертаха сериозните последствия от климатичните промени, откакто станаха очевидци на размразяване на един от ледниците.

През втория ден от формалното си посещаване в страната кралската двойка дойде в Читрал, където честите преливания на ледникови езера са принудили хиляди хора да избягат от селата си през последните години.

Навремето обичана дестинация за задгранични и локални туристи, градът, сврян във върховете на планинската верига Хиндукуш, е обиден от неочаквани наводнения и ерозия на почвата.

Херцогът и херцогинята на Кембридж ще се срещнат с локални общности, с цел да научат по какъв начин са претърпели пагубните климатични промени.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР