Херцогът и херцогинята на Съсекс отново са в Обединеното кралство

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс отново са в Обединеното кралство
Коментари Харесай

Меган и Хари отново във Велибритания

Херцогът и херцогинята на Съсекс още веднъж са в Обединеното кралство за първи път след честванията на платинения празник на кралицата през юни.
 Меган Маркъл, Звеливелиле Мандела и по какъв начин херцогинята на Съсекс разгневи един от внуците на Нелсън Мандела
Южноафриканците против Меган Маркъл

Херцогинята на Съсекс съумя да ядоса доста хора

Двойката ще посети няколко благотворителни организации по време на престоя си, като ще пътува и до Германия за подготовката на събитието Invictus Games 2023 в Дюселдорф.

Откривайки срещата на върха One Young World в Манчестър, Меган сподели на делегати от 202 страни: " Вие сте бъдещето... вие сте сегашното. Вие сте тези, които движат позитивната и нужна смяна, нужна по целия свят в този момент, тъкмо в този миг ", и добави: " Затова съм толкоз признателна, че през днешния ден съм във вашата компания. "
 Снимка 586517

Херцогинята на Съсекс прикани младите водачи от целия свят да " обезпечат своето място в историята ", като работят за " основаване на по-добро бъдеще ".

В първата си тирада във Англия, откогато тя и Хари отпътуваха за Калифорния, Меган също сподели, че е " доста хубаво да се върне в Обединеното кралство ", както и да се върне в One Young World, в който е консултант от 2014 година
 Снимка 586515

Тя не скри, че е била нервна от първата си сходна среща преди няколко години. " Аз бях момичето от " Костюмари " и бях заобиколена от международни водачи, филантропични дейци, министър председатели и деятели ", сподели тя.

Меган, която дойде ръка за ръка с Хари, получи големи овации, до момента в който се качваше на сцената в Bridgewater Hall в Манчестър пред 2300 делегати. Последната й тирада в Обединеното кралство беше през март 2020 година на Международния ден на дамата.
 Снимка 586516

От Guardian научаваме, че Хари и Меган са отседнали в някогашния си сватбен дом, Frogmore Cottage, покрай новия дом на херцога и херцогинята на Кеймбридж Adelaide Cottage в Уиндзор. Не е известно обаче дали двойките са планувани да се срещнат или дали херцозите от Съсекс ще посетят Чарлз или кралицата, които сега са в имението Балморал в Шотландия.
 Меган Маркъл, The Cut и какво показа брачната половинка на принц Хари пред изданието
Ще желае ли амнистия от кралския двор Меган Маркъл

Какво сподели херцогинята на Съсекс в изявление за The Cut

Пътуването им идва единствено няколко дни след широкообхватното изявление на Меган за списание The Cut, в което тя сподели, че ѝ лишава " доста старания ", с цел да елементарни, и загатна, че може " да каже всичко ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР