Heroes – Bowie by Sukita в Palazzo Medici Riccardi във

...
Heroes – Bowie by Sukita в Palazzo Medici Riccardi във
Коментари Харесай

Италиански дни: Дейвид Боуи във Флоренция

Heroes – Bowie by Sukita в Palazzo Medici Riccardi във Флоренция е новата ретроспективна галерия с портрети на Дейвид Боуи, направени от японския занаятчия на фотографията Масайоши Сукита. 60 портрета, някои от които изложени за пръв път в Италия, отразяват 40-годишно другарство и креативно съдействие сред легендата на глем рока и маестрото на фотографията.

„ Да видя на сцената, ми отвори очите за неговия изобретателен талант. Боуи беше друг от другите актьори, беше специфичен, а аз знаех по какъв начин да го снима “, споделя Масайоши Сукита.

Освен паметните портрети за албума Heroes, ще могат да се видят и фотоси от архива на фотографа, започвайки от началото на 70-те. „ Започнах през 1972 година. И диря Дейвид Боуи даже в този момент “.



Палатът на Медичите е едно от най-известните, цялостни с история и ренесансови благосъстояния места. Срещата сред и Медичите ще бъде и доста улеснена за фена, тъй като с един билет ще може да се видят и изложбата, и палата.



През трите месеца на изложбата (до 29 юни) във Флоренция ще се провеждат и серия акустични концерти в двора на палата на Медичите. Ако сте наоколо, не пропускайте!
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР