Хайди Клум знае как да накара последователите си да говорят

...
Хайди Клум знае как да накара последователите си да говорят
Коментари Харесай

Хайди Клум с призив жените да използват слънцезащитни продукти

Хайди Клум знае по какъв начин да накара почитателите си да приказват и най-новата й фотография в инстаграм  е забавен взор върху сигурността и слънцето. 49-годишният супермодел реши да призове дамите да осъзнаят изгодите от слънцезащитните артикули по доста привлекателен метод.

С огромна, флопи слънчева шапка, Клум е топлес пред камерата, намазана с пълен пласт бял слънцезащитен крем. Снимката припомня на всички да се грижат добре за кожата си.

Под много съблазнителната снимка  Хайди написа: „ Горещо… не забравяйте да носите своя слънцезащитен крем. “

 
               

Клум обича летните почивки, само че с напредването на възрастта от ден на ден се старае да се пази  от нездравословните слънчеви лъчи. Тя разкри пред през 2020 година, че е „ израснала, без да осъзнава какъв брой е значимо кожата да е предпазена от слънцето “ и е трябвало да се осъзнае потребността да включи слънцезащитни артикули към наложителната си козметика.

Клум години наред е нанасяла единствено бебешко олио върху кожата си, само че в този момент към този момент не се демонстрира на слънце без преди този момент усърдно да е нанесла предпазен артикул. Супермоделът признава, че най-щастлива се усеща на хубав плаж, под жарко слънце и няма желание да се отхвърля от слънчевите бани. А с тази фотография се пробва да въодушеви други да последват образеца и да се грижат добре за кожата, в която се намират.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР