Хартиената коалиция на ГЕРБ, БСП и ДПС се опитва да

...
Хартиената коалиция на ГЕРБ, БСП и ДПС се опитва да
Коментари Харесай

АЛАРМА: Хартиената коалиция ГЕРБ-ДПС-БСП опитва да открадне изборите

„ Хартиената коалиция на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се пробва да открадне изборите. “ Това сподели за БНР ръководителят на гражданското придвижване „ Изправи се, България “ Мая Манолова. Припомняме, че „ Изправи се, България “, Движение 21, АБВ, и други образуваха нова коалиция за идните избори – „ Левицата! “

„ Хартиената коалиция, която действително изхвърли машините, в този момент се изяви и в ЦИК. Прие неуместното и нелегално решение хартиените и машинните бюлетини да се обединят. Кражбите и операциите на избор ще бъдат заметени. Отново представителите на Българска социалистическа партия са реализатори на мръсната поръчка на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Вносител е представител на Българска социалистическа партия. Така ще се занули честността на изборите. Позорно държание на тези три партии в ЦИК “, уточни Манолова.

Председателят на „ Изправи се, България “ разяснява и проблемите в Българска социалистическа партия, както и образуването на новата коалиция „ Левицата! “:

Реклама

„ Нинова и доближените й изгубиха доверието на 700 хиляди души за 5 години. Вратата е отворена към всички социалисти, без значение дали са напуснали Българска социалистическа партия. В четвъртък ще представим Обществения съвет на „ Левицата “. Ще се стремим към мощно парламентарно посланичество в идващото Народно събрание, ще бъдем последната бариера против опитите на ГЕРБ и Движение за права и свободи да се върнат във властта и ще прекратим самоунищожителната война, която Българска социалистическа партия води против президента Радев “.

Манолова очерта някои от целите на новата коалиция:

„ Първият са приходите. Идеята за огромна трудова промяна и повишение на приходите е на „ Изправи се, България “. В момента се заимства от управлението на Българска социалистическа партия. Основната концепция е отбрана на правата на работещите. Не е задоволително минималната работна заплата да е половината от междинната. Тя би трябвало да бъде нараснала незабавно и би трябвало да гони издръжката на живот “.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР