Harley-Davidson празнува своята 120-годишнина тази година. Като част от Experience

...
Harley-Davidson празнува своята 120-годишнина тази година. Като част от Experience
Коментари Харесай

Harley-Davidson: Не мечтайте, направете го! - видео

Harley-Davidson чества своята 120-годишнина тази година. Като част от Experience Tour, производителят на мотоциклети пътува и до Германия и Австрия. За тези, които желаят да знаят какво е да караш байк от Milwaukee, Harley-Davidson предлага многочислени варианти за персонално тестване на моделите от 2023 година През целия сезон екипът на Experience Tour ще е в придвижване, с цел да организира към 40 акции на огромни събития и при оторизирани дилъри, където притежателите на годна брошура могат да тестват 2023 Harley гратис и без отговорности.

До 14 чисто нови машини от семействата модели Sport, Cruiser, Adventure Touring и Grand American Touring са в камионите и просто чакат да тръгнат по асфалта. Също по този начин част от празненството е новият Nightster Special с пасажерска седалка, която разрешава на двама души да се любуват на возията, и с пет режима на шофиране, два от които могат да се дефинират свободно. Налична е и лимитирана версия за притежатели на лиценз A2.



В Experience Tour взе участие и доста обновеният Breakout с още повече мощ и пробег с помощта на Milwaukee-Eight 117 и по-голям контейнер. Изживяването не свършва, когато слезете от мотора, тъй като екипът от опитни и знаещи H-D дилъри може да даде изчерпателни препоръки на място по тематики като персонализиране, финансиране, застраховка, гаранции и подмяна, тъй че клиентите да могат бързо да изпълнят фантазията си притежаването на Harley-Davidson, което може да извърши.

Пълният лист с дати за Experience Tour се актуализира непрекъснато. Можете да ги намерите на https://livetoride.de. Всички искащи би трябвало да носят своята мотоциклетна екипировка, в това число каска.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР