Харесваме рафинираната на този бранд, от който винаги има поне

...
Харесваме рафинираната на този бранд, от който винаги има поне
Коментари Харесай

29 шопинг находки от намалението в Massimo Dutti

Харесваме рафинираната на този бранд, от който постоянно има най-малко няколко неща, които бихме желали да притежаваме, а разпродажбите са подобаващ миг да си ги набавим. Дали ще е елегантно палто от вълна, пуловер от кашмир, или блуза от коприна – всяка находка от Massimo Dutti ще внесе онази доза изтънченост, от която постоянно имаме потребност в стайлинга си.

Ако имате от марката, сигурно бихте вложили най-малко в още един-два чифта. Това се отнася и до блейзърите, с които бихме ги комбинирали и които можете да откриете и в композиция с панталон. Допълваме листата и с няколко – от по-класически като деним или памук, до модели в красиви настоящи принтове.

Сред любимците ни безспорно са и красивите миди рокли, които през зимата носим с високи ботуши, само че ще можем и да пренесем и в пролетния си дрешник, тъй че би трябвало да имате най-малко една от тях. Това се отнася и до кожените якета, които от дълго време са част от ни, а в случай че имате потребност от ново, тук има страхотни оферти, изключително в случай че сте решили да си вземете нещо друго от черно.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР