Губернаторът на Брянск Богомаз съобщи за обстрела на жилищни сгради

...
Губернаторът на Брянск Богомаз съобщи за обстрела на жилищни сгради
Коментари Харесай

Украинските военни обстрелваха жилищни сгради в Брянска област

Губернаторът на Брянск Богомаз заяви за обстрела на жилищни здания с цивилно население в Климово от въоръжените сили на Украйна.

Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) стреляха по жилищни здания в Брянска област, заяви в четвъртък, 14 април, регионалният шеф Александър Богомаз в своя Telegram канал.

По думите му вследствие на обстрел от украински военни са потърпевши две жилищни здания от градски вид в селището Климово. Има жертви и потърпевши измежду локалните поданици.

„ На място работят съответните служби и Министерството на изключителните обстановки. Хората получават всички нужни медицински грижи”, написа Богомаз. Той също по този начин увери, че управляващите ще вземат всички нужни ограничения за оказване на помощ на потърпевшите.

По-рано на 14 април беше обявено, че въоръжените сили на Украйна са атакували граничния пункт в Климовския регион на Брянска област с два снаряда. Според ФСБ обстрелът е осъществен с минохвъргачки. Централна районна болница в Климовск заяви, че при нападението са ранени седем души, в това число бременна жена и дете, оповестява ТАСС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР