Група учени преди известно време се отправили във Великобритания да

...
Група учени преди известно време се отправили във Великобритания да
Коментари Харесай

Черната кула на Саурон: учени намерили приемника на дявола

Група учени преди известно време се отправили във Англия да търсят следи от събитията, известни от книгите на Дж. Толкин и кино лентата „ Властелинът на пръстените “. Те съумели да открият Черната кула – правоприемник на дявола Саурон.

Къде се е намирала тя и какво се случва през днешния ден на това място, споделя проф. Ернст Мулдашев.

Намеквате, че това оборудване е основано точно за именитите три пръстена на елфите, притежаващи, в случай че се има вяра на „ Силмарион “ и книгата „ Властелинът на пръстените “, чудодейна мощ?

От тези източници излиза наяве, че трите пръстена на елфите са имали силата на първоелементите – Огън, Вятър и Вода – и са могли да сътворяват живот. Искам още един път да отбележа, че пирамидата Силбъри хил, състояща се от три пръстена, е обвързвана (чрез цифрата 6666) с Кайлаш, край който се намира именитият Град на боговете, където, както написа в тибетските текстове, е бил основан земният живот. Разбира се, изкачването на върха на Силбъри хил е неразрешено поради мощната сила, там всичко е заградено.

Ако следваме вашата логичност, излиза, че на територията на модерна Англия в миналото е бил основан животът благодарение на трите пръстена на елфите?

Но съзидателната работа на елфите, както може да разберем от „ Силмарилион “, е била възпрепятствана от други сили – дявола Мелкор и неговия правоприемник Саурон. Те построили Черната кула, където били съсредоточени всички черни сили, ориентирани против замисъла на елфите. Но даже не съм си и помислял, че Черната кула евентуално е бил ситуирана единствено на 1,5 км от „ пирамидата на трите пръстена “ и я е докосвала с „ пипала “.

От античното писание „ Силмарилион “, по което е написан „ Властелинът на пръстените “, можем да разберем, че най-вече потърпевши хората, гномите и хобитите, а ангелите-елфи съхранили знанията за своите велики заклинания. Именно те основали 16 пръстена с вложена в тях мощ на заклинанията, с цел да приспособяват на първо място хората и гномовете към новите условия на живот.

Но основните три пръстена били употребявани от елфите не за акомодация, а за съзиданието на нови форми на живот. Очевидно по тази причина е била издигната „ пирамидата на трите пръстена “, наричана Силбъри хиляди

Нима ангелите са основали живота?

По време на тибетската експедиция „ В търсене на Града на боговете “ (1999 г.) успяхме с очите си да забележим Града на боговете и да разберем, че гигантските пирамиди и огледала на времето тук са издигнати във тип на голяма каменна ДНК, а тибетските лами твърдяха, че точно в Града на боговете е основан земният живот. Нищо такова свръхневероятно, както в Тибет, няма в Англия. Там има доста забавни неща, само че надали там се е основал животът като подобен.

Тогава за какво от самото начало говорите за съзидателната работа на трите пръстена на елфите?

Струва ми се, че трите пръстена на елфите са изпълнявали ролята на превеждане на безтелесните форми на живот в материално положение и противоположното.

Днес има насъбрани голям брой косвени свидетелства за съществуването на безтелесния свят. В него, както излиза наяве от религиите, живеят ангели. Йогите, които виждат безтелесния свят, считат, че той е доста по-богат от материалния, а процесът на материализация-дематериализация съществува нескрито.

Затова изцяло е допустимо трите пръстена на елфите да са изпълнявали тази роля, с цел да запълнят обеднелия след злополуката преди 13 000 години веществен свят. Появили се пристигнали от безтелесния свят хора, нови гномове, хобити, тролове и други, разказани във „ Властелинът на пръстените “. Животът встъпил в конкуренция за водачество в материалния рационален свят. Победили хората.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР