Груб политически опит за приватизация на почтеността. Наблюдавах с удивление

...
Груб политически опит за приватизация на почтеността. Наблюдавах с удивление
Коментари Харесай

Проф. Димитър Иванов нападна Петков и Василев

" Груб политически опит за приватизация на честността. Наблюдавах с учудване конференцията по оповестяването на новия политически план на господата Асен Василев и Кирил Петков. Удивление на бруталното и надменно предпочитание на тези двама раждащи се политици да " приватизират " марката за честност, откакто се пробваха да създадат същото с марката на експертност ".

Това написа проф. Димитър Иванов във връзка оповестения политически план на някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

" Не знам, разбираме ли всички ние, какъв брой рисково е за България, за българската народна власт, за Парламента ни, някои да желаят да разделят Народното събрание на " честни " и " нечестни ". Да наложат една невиждана до момента политическа сегрегация с циничната рекламация за " честност ".

Може би и да наложат и една марка на ревера на всеки за честност, изключително откакто споделиха, че ще вкарат по този начин наречения " Филтър за честност " на своите членове. Кой даде правото на тези " рицари на честността " да " приватизират " тази морална категория за своя сметка? Кой ги посвети в това " рицарство "? На основата на какви биографии и достижения - те се самообявяват и назначават за компаси на националната ни честност? ", добавя Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР