Гримьорката Алекса Ангелова - гадже на покойния Денис Теофиков, предизвика

...
Гримьорката Алекса Ангелова - гадже на покойния Денис Теофиков, предизвика
Коментари Харесай

Феновете в потрес! Гаджето на покойния Денис Теофиков се пусна полугола

Гримьорката Алекса Ангелова - гадже на починалия Денис Теофиков, провокира отвращение измежду потребителите на обществените мрежи. Три месеца, откогато Денис си отиде без време от този свят, опечалената Алекса хукна по екскурзии.

След гибелта на Теофиков тя не спираше да се изрича в мрежата и медиите, което породи подозрения, че желае да натрупа популярност на гърба на опечаленото семейство. И новите ѝ голи фотоси подсказват за тежи нейни жадни планове, написа bulnews.bg.



Наскоро Алекса бе на отмора в турския град Истанбул, само че с кого е там, по този начин и не излиза наяве. Близки и другари на Теофиков подозират, че тя не си губи времето в сълзи и бързо е намерила заместител на младия артист. "Толкова ѝ траеше любовта ", възмущават се те.



Още през цялото време почитатели на надарения музикант, който остана вечно на 21, заподозряха, че Алекса, че се пробва да си направи реклама на гърба на починалия ѝ другар. Те се дразнеха от обстоятелството, че тя не спираше да разгласява общи фрагменти с Денис и да написа какъв брой доста ѝ липсва. Най-голям потрес измежду феновете на изпълнителя обаче провокира нейна гола фотография, която тя разгласява единствено месец и половина след гибелта на половинката си. Тогава почитатели скочиха против нея и я упрекнаха в опит да прикове вниманието на медиите, до момента в който към момента я помнят коя е.

"На гробището не спираше да прави циркове и да се тръшка. Дори атакува родителите му, че не тъгуват. Отправи доста сериозна рецензия, а очевидно всичко е било за - да бъде център на вниманието и да притегли погледите на папараците на място. Отвратени сме от държанието ѝ след гибелта на Дени ", разясняват другари на надарения Денис Теофиков, който падна от балкона на жилищна постройка в края на октомври предходната година.

Сега тя продължава да кокетничи пред камерата и да пуска секси снимки и клипчета, демонстриращи надутите ѝ устни, възмущават се още почитателите.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР