Гримът и скъпите дрехи изобщо не гарантират перфектния вид на

...
Гримът и скъпите дрехи изобщо не гарантират перфектния вид на
Коментари Харесай

4 неща издават занемарената жена

Гримът и скъпите облекла въобще не подсигуряват съвършения тип на дадена жена. Ако дамата не се грижи добре за себе си, то знайте, че дребни, само че доста явни детайлности ще я издадат, написа jenata.blitz.bg.

Има четири неща, които издават, че една жена е недодялана и въобще не обръща внимание на външния си тип.
Ето и четирите неща, които издават занемарената жена:
Цъфтящи краища на косата

Краищата на косата би трябвало да се подрязват понякога, с цел да се предотврати „ цъфтежа “ им. Ако пропуснете да извършите това, първо – растежът на косата ще се забави доста, и второ – косата ще наподобява неподредена и грозна.

Обрасли вежди

Обрасли вежди, които в никакъв случай не са били завършени съгласно чертите на лицето, могат да съсипят даже комплицирания грим и цялостния прелестен външен тип на всяка жена. Доверете се на експерт, които ще ви помогне да коригирате формата на веждите си (според формата на лицето ви), в случай че вие самите не можете да се справите с тази задача.

Стар маникюр

Абсолютната липса на маникюр е доста по-добра алтернатива от занемарен и израснал маникюр с изпочупени нокти и надран лак. Обраслият маникюр наподобява зле и акцентира и най-малките недостатъци на ръцете на всяка жена. Ако нямате финансовата опция да посетите маникюристка, то по-добре е да отрежете сами ноктите си доста късо и да ги лакирайте с транспарантен лак: по този начин ще наподобяват спретнати.

Напукани устни

Ако не обръщате задоволително внимание на устните си, то рискувате в последна сметка те да стартират да се напукват, а след това кървят и обелят. В този тип устните на всяка жена ще наподобяват непривлекателни и няма да има мъж, който да пожелае да ги целуне. Не забравяйте да употребявате еликсир за устни, да подхранвате и овлажнявате устните си и да вършиме гальовен скраб понякога.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР