Границата е единственото общо нещо между Украйна и Русия. Това

...
Границата е единственото общо нещо между Украйна и Русия. Това
Коментари Харесай

Зеленски: Границата е единственото общо нещо между Украйна и Русия

Границата е единственото общо нещо сред Украйна и Русия. Това установи новоизбраният украински президент Владимир Зеленски, представен от ТАСС.
След всяко " сбогом " ще пристигна " добър ден ", сигурно. Отдавна мисля за " общите " неща сред Украйна и Русия.
Действителността е, че през днешния ден, след анексирането на Крим и експанзията в Донбас, ние имаме единствено едно останало нещо, което е " общо " - това е държавната граница.
2295 километра и 400 метра " общо ". Русия би трябвало да върне контрола над всеки милиметър на украинската страна. Само тогава ще можем да продължим да търсим нашето " общо ", написа той във " Facebook ", разяснявайки изявление на съветския водач Владимир Путин.
Той акцентира, че възбраната за експорт на петролни артикули, отварянето на офиси за бързо издаване на паспорти и натурализиране на поданици на окупираните територии и задържането на украински жители няма да оказват помощ за доближаване.
И такива връзки не могат да се нарекат " приятелски ", уверен е Зеленски.
По-рано Путин приказва в поддръжка на " общо поданство " за жители на Русия и Украйна. Според него общо поданство ще направи страните по-силни и по-успешни.
" Ако издадем паспорти на украинците в Русия, ние неизбежно ще реализираме упования резултат ", означи съветският водач и сподели " сбогом " на публицистите на украински език.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР