Грандиозни скандали раздират ДПС след вота на 2 април, на

...
Грандиозни скандали раздират ДПС след вота на 2 април, на
Коментари Харесай

Narod.bg разкри: Бой в ДПС – „Маргарит ще си го сложа на к…“ – грозен екшън между Карадъй и Рамадан Аталай заради листите

Грандиозни кавги раздират Движение за права и свободи след вота на 2 април, на който партията остана на четвърто място след „ копейките “ на „ Възраждане “ поради договорка за поддръжка на ГЕРБ, за която Narod.bg към този момент писа.

Наш брилянтен източник от Движението за права и свободи призна, че поради връзкари в листите формалният водач Мустафа Карадайъ бил в изострен спор с повече фактори в партията.

 „ Старата пушка “ Рамадан Аталай за малко да остане отвън листите поради прищевките на формалния водач Мустафа Карадайъ

В един от най-отявлените му врагове се трансформирал досегашният му другар Радаман Аталай. Информаторът на Narod.bg разкри и повода – на последните избори до последния миг Карадайъ не желал да го включва в листите.

Реклама

Това станало мотив Рамадан го напсува показно пред огромна партийна аудитория. „ Маргарит ще го сложа на к.. след изборите “, заканил се Аталай, като гарнирал опасността с цветущи хули, споменавайки цялата рода на Карадайъ от женски пол.

И ето още една вест – оказа се, че роденият на 8 май 1970-а в с. Борино, Девинско, Мустафа Карадайъ, е имал българското име Маргарит.

За да е цялостен екшънът се оказва, че Маргарит е бодил в очите и на принцесата на Движение за права и свободи Филиз Хюсменова. Евродепутатът от Движението била изрично срещу избирането на Маргарит Карадайъ за водач, тъй като „ бил тъп “, хвърлила в ужас депесарите Хюсменова.

ОЧАКВАЙТЕ единствено в Narod.bg трагична развръзка към формалната държанка на Мустафа (Маргарит) Карадайъ

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР