Гръмна скандал между Тошко Йорданов и Десислава Атанасова в парламента.

...
Гръмна скандал между Тошко Йорданов и Десислава Атанасова в парламента.
Коментари Харесай

Разправия! Тошко Йорданов с отровни стрели по Атанасова

Гръмна скандал сред Тошко Йорданов и Десислава Атанасова в Народното събрание. След изказване на Атанасова какво се е случило в България преди три месеца и за какво сме ходили три пъти на избори, Йорданов излезе на парламентарната естрада и сподели: " Г-жо Атанасова, но не е хубаво да се упражнявате по неща, които се случиха единствено преди три месеца.

Даже няма и толкоз, тъй като държавното управление, препоръчано от " ИТН " не беше подкрепено публично още преди да го предложи,  от всички политически партии, които бях в тогавашния парламент, в това число и от вашата.

Така че не се упражнявайте в духовитост, още повече, допускам че част от партиите, които тогава не го поддържаха, в този момент горчиво съжаляват, че постъпиха по този метод. Опитайте се да се придържате към дебата, в случай че желаете, правете циркове, аз откровено се развличам с креативната ви отпадналост. "

Последва мълниеносен отговор на Атанасова посредством дуплика: " Г-н Йорданов, с изненада откривам, че през днешния ден признавате, че сте очаквали поддръжка за вашия кабинет.

Г-н Йорданов, първо споделям, че съм изненедана, тъй като бях останала с усещане, че вашият водач щеше да си татуира в никакъв случай коалиция с Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ. Е, да, не си татуира сходен надпис, и Слава богу, тъй като несъмнено в този момент щеше да търси метод да си изчегърта част от написаното. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР