Градусът на напрежението между интимните партньори започвна да намалява от

...
Градусът на напрежението между интимните партньори започвна да намалява от
Коментари Харесай

Най-точният любовен хороскоп за новата седмица

Градусът на напрежението сред интимните сътрудници започвна да понижава от 7 май от момента, в който Венера влезе в знака Рак. Транзитът ще продължи до 5 юни. Това е време на естетика, романтика и взаимна грижа. Ако двойките мечтаят за дете, коства си да се възползвате от удобния капацитет на този интервал

И по този начин, дано ди забележим какво я чака всяка зодия на любовния фронт в дните от 15 до 21 май съгласно астрологичните прогноз:

Овен

Седмица на виновни решения, на избор, който не търпи повече отсрочване. Може би връзката ви минава през сложен интервал, само че това може единствено да ви сплоти. Може би към момента се колебаете дали да запазите остарялата връзка или да се отпуснете на воля в търсене на нова обич. Необвързаните ще имат късмет да срещнат забавен човек, с който да излекуват остарели сърдечни рани.

Телец

Опитайте се да не се привързвате и да не градите далечни проекти, наслаждавайте се един на различен без непотребни упования. Не позволявайте родственици да се месят във финансовите ви каузи. Възможно е да получите сантиментално предложение от половинката си. Много от тези, които са се разделили поради дреболия, ще се помирят още веднъж.

Близнаци

Самотните представители на знака ще изпитат сантиментални трепети. Мимолетна среща може да прерасне в сериозна връзка. Влейте в живота си красиви и неизпитвани до момента прекарвания – запознайте се с нови хора, актуализирайте дрешника си или спортувайте – това неизбежно ще отвори пътя към нова обич. Двойките ще укрепят връзката си, в случай че намерят обща идея.

Рак

Време за унищожаване на спорове, на хармонизиране на връзките и на решение на чисто персонални въпроси. Вслушайте се в препоръките на мъдрите дами край вас, учете се от опита на тези, които почитате и обичате. Ако няма взаимно съгласие с обичания човек, говорете искрено за връзката си. През този интервал вероятността за сполучливо разрешаване на разногласия се усилва доста.



Лъв

Тази седмица е подобаваща за творчество, фамилни празници и обич. Време на ентусиазъм и романтика, даже за тези, които изцяло са не запомнили за това. Предстоят ви непредвидени срещи, ще се радвате на нараснало внимание от страна на противоположния пол. Едно малко пътешестване може да донесе нова обич или в случай че сте във връзка – да ви сближи още повече с колегата ви. 

Дева

Време на смяна в персоналния живот, може би ще приветствате нов член в фамилията. Отделете време за индивида до себе си. Взаимната опора ще ви даде доста през този интервал и на двама ви. Чудесно време за необвързаните да срещнат нова обич. Огледайте се, някой даже към този момент скрито въздиша по вас.

Везни

Преизпълнени сте с сила, назряват непредвидени благоприятни условия. Ясно усещате, че нещо ново се появява на житейския небосвод. Време е да излезете от черупката. Ако търсите идеалния сътрудник, то през тези дни ви чака съдбовна среща. Излъчвате магнетизъм и съблазън, пред които мъчно би устоял всеки представител на противоположния пол.

Скорпион

Период на ярки събития в любовната сфера, буйни срещи, само че и на драми и разочарования. Вероятно новата обич, която ще ви завладее през идващите дни, ще е краткотрайна, само че ще ви донесе скъп опит, ще послужи като стъпка напред към по-стабилни и качествени взаимоотношения. Чудесно време за пътешестване, изключително в случай че отивате в нова за вас страна. Срещайте се с нови хора, обменяйте познания, трупайте усещания, наслаждавайте се на мига!

Стрелец

Възможно е сърцето ви да попадне в плен на ваш сътрудник. Освен това, в случай че се стремите да се придвижите нагоре по корпоративната стълбица или желаете нарастване на заплатата, можете да употребявате чара си и да говорите с шефа си за вашите вероятности. Същото важи и за сферата на любовта – в случай че желаете да повлияете на половинката си, използвайте опциите на този интервал.

Козирог

Социалната интензивност ще усили известността ви измежду противоположния пол. Новата седмица ще ви донесе забавни срещи, ще има някакъв тип рестартиране в персоналния живот. Очакват ви нови усещания и прекарвания. Ако съществуващата връзка не ви удовлетворява, може да насочите цялата си сила към намиране на аргументите за проблемите и тяхното премахване.

Водолей

Новата седмица ви носи късмет за реализиране на естетика в персоналния живот. Всичко останало остава на назад във времето, единствено любовната сфера е значима през този интервал. Има огромен риск да сгрешите в избора си, тъй като страстите взимат връх над разсъдъка. Затова не вземайте съдбоносни решения през тези дни. Ако сте в партньорство, време е да поговорите за бъдещето, за децата, да обсъдите всички плюсове и минуси.

Риби

Животът с актуалната ви половинка може да ви се види отегчителен и да поискате нещо ново. Възможно е да пренебрегнете индивида до себе си поради вътрешна нужда да се харесате на някого различен. Рискът от загуба на дългогодишния ви сътрудник поради ново сантиментално запознанство е доста висок. А това няма да ви донесе изключително приятни прекарвания. Ако обаче сте необвързани, нова среща може да ви понесе на гребена на любовта.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР