Градският съвет на софийската организация на БСП избра новия си

...
Градският съвет на софийската организация на БСП избра новия си
Коментари Харесай

БСП – София избра предизборния си щаб за вота на 11 юли

Градският съвет на софийската организация на Българска социалистическа партия избра новия си избирателен щаб. Форумът одобри препоръчаните от Изпълнителното бюро конструкция и състав на Градския избирателен щаб за предварителните парламентарни избори на 11 юли.

Начело на щаба застава Иван Пешев, секретар по организационните въпроси на ИБ на Горско стопанство на Българска социалистическа партия - София.

Заместник-председатели по организацията на изборния развой ще е Иван Таков.

Милка Христова е заместник-председател по правните въпроси и връзка с РИК и ЦИК. Секретар на Градския избирателен щаб е Иван Ковачев. Координатор за 23 МИР е Кръстин Чепилов, за 24 МИР – Надежда Мидюрова и за 25 МИР – Гинка Панова.

За изборно-методически въпроси дава отговор Валентина Богданова. Елка Теохарова поема работата с медиите, а Камелия Александрова ще дава отговор за онлайн акцията.

Младежкият ръководител Габриел Вълков ще координира работата на доброволците.

Жельо Бойчев e претрупан с политическата платформа. Връзка с Народно събрание на Българска социалистическа партия, Неправителствени организации и гражданските структури ще реализира Михаил Ставрев. Теодор Славев ще се занимава с прогнози и разбори. Политическите послания са поверени на Боян Балев, а Диана Тонова ще дава отговор за локалната политика и връзката с общинските съветници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР