Градоначалникът на малкото рибарско градче Сан Педро Уамелула в Мексико

...
Градоначалникът на малкото рибарско градче Сан Педро Уамелула в Мексико
Коментари Харесай

Мексикански кмет се ожени за крокодил

Градоначалникът на дребното рибарско градче Сан Педро Уамелула в Мексико е встъпил в брак с не какъв да е, а с същински млад крокодил, осведоми Скай нюз.

Кметът Хоел Васкес Рохас решил да взе участие в символичния обред, защото локалните хора твърдо имат вяра, че влечугото е омагьосана принцеса и след бракосъчетанието ще донесе благополучие и шанс на града. Освен това популацията на Сан Педро Уамелула се надява, че след обреда ще се умножи и уловът на риболовците.

Кметът Хоел Васкес Рохас е доста удовлетворен от избора си на сватбен сътрудник. Преди сватбената гала той и сватбарите минали през целия град, а след бракосъчетанието, младоженецът подарил един танц на крокодила. Нетрадиционната младоженка била облечена напълно съгласно случая. Неголемият крокодил носел булчинска рокля и даже воал.

Сватбеното празненство било огромно и охолно, като на мястото се събрали всички локални хора. Младоженците посрещнали гостите си с прием, танци и фойерверки. Не се знае какъв брой е коствала цялата женитба. Според очевидци обаче тези, които не са поискали да дадат пари за обилното празненство, са били санкционирани.

Това не е първият случай, в който мъж подписва брак с животно. Преди няколко години суданецът Чарлз Томб се ожени за коза, откакто беше заловен от стопанина ѝ „ да се възползва от нея като брачна половинка “.

 Коза

Една нощ чух козата ми да врещи. Отидох да ревизира какво става и заварих Чарлз Томб гол и влезнал в интимни взаимоотношения с животното ми. Попитах го какво се случва, а той падна зад козата. Тогава го накарах да заплати зестра от петнадесет хиляди судански динара (сравняващи на 125 долара), защото беше опозорил козата ми. И по-късно той заживя с нея, споделя първият собственик на козата.

След бракосъчетанието си суданецът и козата Роза станали неразделни. По-късно тя родила, наподобява от извънбрачна връзка, защото новороденото било напълно обикновено козле.

За жал, браният живот на Чарлз Томб и възлюбената му не траял дълго. Омъженото животно умряло по доста безразсъден метод - Роза се задавила с найлонова торбичка, която глътнала, до момента в който яде отпадъци по локалните улици.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР