Говорителят на Роман Абрамович потвърди за съмненията, че руският олигарх

...
Говорителят на Роман Абрамович потвърди за съмненията, че руският олигарх
Коментари Харесай

Говорителят на Абрамович потвърди за съмненията, че руският олигарх е бил отровен

Говорителят на Роман Абрамович удостовери за подозренията, че съветският олигарх е бил токсичен по-рано този месец, откакто се е срещнал, с цел да разиска мирните договаряния с украинските договарящи. Те не потвърдиха кой различен е бил цел или какъв е източникът на офанзивата, съобщи NOVA, базирайки се на Би Би Си.

Милиардерът е имал зачервяване и сълзене на очите, белене на кожата на лицето и ръцете, изясни представителят му. Абрамович е бил откаран в Турция за лекуване. Експерти разясняват, че не е ясно дали признаците са провокирани от химически или биологически сътрудник, или от някакъв тип електромагнитна радиация.

По-рано в отчет на Wall Street Journal се твърдеше, че трима души, които са участвали на договарянията в Киев, са имали зачервени очи, непрекъснато и мъчително сълзене и лющене на кожата на лицата и ръцете.

Източници на Wall Street Journal приказват за вероятно отравяне, за което са обвинени последователите на твърдата линия в Москва, които желали да саботират договарянията, целящи да се постави завършек на войната в Украйна.

Близките на олигарха обаче споделят, че той не е сигурен за самоличността на тези, които са взели групата договарящи на прицел. Западни специалисти пък не са съумели да открият повода за признаците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР