Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Москва проучва цялата

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Москва проучва цялата
Коментари Харесай

Песков с нови разкрития за взривяването на Северен поток

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че Москва изследва цялата информация за взривяването на газопроводите " Северен поток " и че отговорността може да е на страна или на група страни , съобщи Ройтерс.

Песков разяснява и публикуваната във в. " Уолстрийт джърнъл " информация, че Съединени американски щати са предизвестили Украйна да не нападна газопроводите. По думите " вълната " от медийни истории за саботажа би могла да цели отклонение на вниманието от същинските причинители.
-->
Песков сподели още, че Кремъл не има намерение да преименува или да трансформира статуса на така наречен " специфична военна интервенция “ в Украйна. Някои наблюдаващи допуснаха, че Русия може да дефинира спора като пълномащабна война или като " антитерористична интервенция ", отбелязва Ройтерс.

Говорителят на Кремъл разяснява и въпроса за зърнената договорка с Украйна, като означи, че Русия не може постоянно да демонстрира " благосклонност ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Вчера президентът Владимир Путин съобщи, че Москва мисли да се откаже от съглашението, защото Западът е измамил Русия и не е извършил обещанието си, че ще обезпечи достъп на съветските селскостопански артикули до международните пазари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР