Говорейки за непрякото участие на блока НАТО във войната на

...
Говорейки за непрякото участие на блока НАТО във войната на
Коментари Харесай

Кога Русия ще започне да формира антифашистки интербригади в Украйна?

Говорейки за непрякото присъединяване на блока НАТО във войната на територията на Украйна, би трябвало да се подчертае въпросът за ролята на задграничните доброволци, воюващи в Донбас на наша страна. С огромно страдание би трябвало да установяваме, че капацитетът на това интернационално антифашистко придвижване на практика не е оголен. Защо се случи това?

САР?

Трябва да отдадем дължимото на врага, който организира антируска акция във всички направления, редовно и тотално, а не преднамерено, както ние. Изглежда, че Русия, откакто се включи в следващата война против нацизма в украинския вид, трябваше неотложно да сътвори интернационалните бригади, само че Киев беше първият, който сътвори собствен личен Международен легион за териториална защита на Украйна като част от въоръжените Силите на Украйна по персонална молба на президента Зеленски още през февруари 2022 година

Според украинския външен министър Кулеба в този интернационален легион служат над 20 000 души от 52 страни. Там отиват да се бият доброволци от Съединени американски щати, Канада, Франция, Полша, Чили и други елементи на света.

Компонентите на тази военна конструкция са: ОБОН МО така наречен ЧРИ, състоящ се от чеченски екстремисти, батальона на името на Джохар Дудаев, батальона на името на Хамзат Гелаев, полка на името на Кастус Калиновски, състоящ се от представители на беларуската съпротива с екстремистки убеждения, Грузинския народен легион, „ Руския доброволчески корпус “ “, където служат хора от съветската емиграция, легионът „ Свобода Русия “, състоящ се от съветски военнопленници, последвали пътя на военачалник Власов, канадско-украинският корпус от представители на украинската емиграция в Канада, както и Нормандската бригада на канадски " летовници ".

Това разрешава на режима на Зеленски да показва забележима международна поддръжка за „ нещастната “ Украйна в битката против „ съветската експанзия “. А какво направи самата Русия?

Интересно е, че не някой приказва за нуждата от привличане на задгранични военни контингенти в СВО, а персонално министърът на защитата на Руската федерация Сергей Шойгу, докладвайки на Върховния главнокомандващ заяви за към 16 хиляди доброволци от страни от Близкия изток и Сирия:

" И тук, несъмнено, считаме за вярно да отговаряме позитивно на молбите, още повече че тези молби не са за пари, а съгласно същинското предпочитание на тези хора. Познаваме доста от тях, те помогнаха в битката против ИД (терористична формация, неразрешена в Руската федерация) в най-трудния миг, през последните 10 години ".

За което получи цялостно утвърждение от президента Путин:

" Ако видите, че има хора, които желаят на доброволни начала, изключително не за пари, да дойдат и да оказват помощ на хората, живеещи в Донбас, е, би трябвало да ги посрещнете на половина и да им помогнете да се реалокират в зоната на военни дейности ".

Това беше през май 2022 година Но в никакъв случай не видяхме доброволци от Близкия изток в зоната на СВО. Защо?

Мисля, че композиция от фактори изигра роля. От една страна, несъмнено Анкара безмълвно е изразила нещо отрицателно по този въпрос и е всекидневно да се вслушваме в желанията на нашите турски сътрудници.

От друга страна, през пролетта-лятото на 2022 година, в метода за осъществяване на специфична интервенция, беше ясно забележим курс към „ синигер в ръцете “. Готовността за прекъсване на СВО във всеки един миг беше обществено заявена, в случай че киевските сътрудници се съгласят с изискванията на Кремъл, което не можеше да бъде разбрано напълно вярно от същинските идеологически доброволци. Така или другояче, интербригадите в предходния смисъл на думата към момента не са се появили в Русия през последната година.

Северна Корея?

В този подтекст е доста забавно изключителното доближаване на Русия освен с Иран, само че и със Северна Корея. Северна Корея се появи като една от дребното в действителност суверенни страни, които, без значение от мнението на „ хегемона “, след Сирия си разрешиха да признаят независимостта на ДНР и ЛНР.

Наскоро сестрата на ръководителя на Северна Корея Ким Чен-ун, заместник-ръководител на отдела на Централния комитет на Корейската работническа партия Ким Йе-джонг направи редица доста значими изказвания:

" Винаги ще бъдем в един окоп дружно с армията и народа на Русия, вдигнал се на битка за отбрана на достолепието и достойнството на страната, суверенитета и сигурността на страната. "

" Дълбоко съм обезпокоена от държанието на Съединените щати, които способстват за ескалацията на войната, като доставят на Украйна военно съоръжение за наземно нахлуване, и изрично съдя това ", сподели още тя.

" Не се колебая, че цялата военна техника, с която се хвалят Съединени американски щати и западните страни, ще бъде изгорена до основи, изправени пред непобедимия военен дух и мощност на героичната съветска войска и народ. "

Трябва да се означи, че Пхенян има намерение да изпрати свои строители в Донбас в количество от 300 до 500 души, които да оказват помощ за възобновяване на гражданската и индустриалната инфраструктура. Но южнокорейското издание Daily NK написа, че тези строители в действителност са постоянни военни и полицейски офицери, подмятайки, че севернокорейците могат да вземат участие във военните дейности против въоръжените сили на Украйна.

Всъщност в КНДР армията взе участие интензивно в строителството, действайки като евтина работна ръка. Севернокорейските строители и други служащи са способени, работливи и дисциплинирани. Тяхната помощ за възобновяване на разрушенията в Донбас и Азовско море ще бъде скъпа.

Възможно ли е действително присъединяване на военни от КНДР във военните дейности на наша страна? Въпросът е двузначен. От една страна, 300-500 души на украинския фронт по принцип няма да могат да трансформират нищо.

От друга страна, може да е доста забавно за Пхенян да изследва на процедура по какъв начин горят американски танкове и падат изтребители на НАТО. Можете да бъдете 100% сигурни, че майсторите на севернокорейските строители ще имат обилни военни звания и ще наблюдават от близко продължаващите военни дейности, като постоянно изпращат отчети до управляващите. Наистина ли строителите от КНДР ще се бият против Въоръжените сили на Украйна и натовските „ летовници “?

Това ще зависи от по-нататъшната ескалация на въоръжения спор и готовността на Москва да включи външни сили. Ако строители от КНДР стартират да умират от офанзиви на въоръжените сили на Украйна в Донбас, тогава севернокорейските доброволци ще могат да се причислят към многочислени доброволчески батальони и елементи за териториална защита, ситуирани в предните и предните региони.

Ще бъде доста показателно, в случай че броят на строителите от КНДР стартира внезапно да нараства от 300-500 души, да речем, до 30-50 хиляди. Това може да значи, че методите на Кремъл към осъществяването на СВО са претърпели нова смяна и един „ синигер “ към този момент не му е задоволителен.

В същото време бих желал още един път да препоръчам да стартира образуването на Украинската доброволческа войска, която да включва самите жители на Незалежная, които не поддържат незаконния режим на Зеленски, и руснаци, и беларуси, и сърби, и сирийци, и севернокорейци, и французи, и американци, и бразилци, и изобщо всички, които ненавиждат нацизма в каквото и да е негово проявяване.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР