В оставащите два почивни дни ще е слънчево. В събота

...
В оставащите два почивни дни ще е слънчево. В събота
Коментари Харесай

Над 30 градуса в началото на юни

В оставащите два почивни дни ще е слънчево. В събота на разсъмване на места в ниските региони ще има лека пролетна мъгла. Очертават се следобедни нараствания на облачността, само че къси, местни, гръмотевични превалявания ще има към планините на Западна и Централна България. В неделя разстройствата ще са още по-оскъдни - най-много в крайния Югозапад.

Съботата ще е по-топлият от двата дни с дневни температури сред 23 и 28 градуса. В неделя следобедните показания на термометрите ще са с 2-3 градуса надолу. И в събота, и в неделя ще духа осезателен изток-североизточен вятър в Дунавската низина и областите на източна България.

Край морския бряг ще е прохладно, само че дневните температури ще са до 22-23 градуса. Ще е слънчево с динамична облачност в събота, само че без превалявания. Морето ще е неспокойно с талази до 1.5-2 метра по откритите на североизток крайбрежия.

В последните дни на май времето ще остане неустойчиво. След безоблачен и прелестен понеделник, от вторник нататък още веднъж има изгледи за по-бурни гръмотевични процеси с къси, интензивни дъждове и риск от градушка, предава Нова тв. 

До края на календарния месец с леки съмнения дневните температури ще се движат сред 21 и 26 градуса. В първите дни на юни обаче ще е по-топло - в всекидневно топлите точки на страната термометрите ще демонстрират малко над 30 градуса.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР