Готови сме да вземем третия мандат, заяви лидерът на “Български

...
Готови сме да вземем третия мандат, заяви лидерът на “Български
Коментари Харесай

Стефан Янев готов да вземе третия мандат

" Готови сме да вземем третия мандат ", съобщи водачът на “Български напредък ” Стефан Янев пред bTV. 

“Идеята ни е нашата роля да бъде градивна в посока търсене на решения, които българските жители чакат - инфлацията, цената на живота и бъдещето на България ”, сподели Янев. 

Той разяснява и кого “Български напредък ” ще поддържа за ръководител на 48-ия парламент. 

" Поне трима са подобаващите претенденти за ръководител на Народното събрание. Разчитаме на съвещания преди да стартира гласуването за ръководител на Народното събрание ", добави той.

“Говоренето на разграничителни линии сякаш продължава с тези четири кандидатури, които имаме сега. На процедура мъчно можем да определим, кой е подобаващият претендент. Позицията на “Български напредък ” е градивна и от тази позиция ще подкрепим този претендент, който евентуално съставлява такова болшинство. За момента не го виждаме по този начин, че въпросът остава отворен 

Кандидатурите за ръководител на 48-ото Народно заседание са ГЕРБ - Росен Желязков, „ Продължаваме промяната ” - Никола Минчев, Българска социалистическа партия - Кристиан Вигенин и " Възраждане " - Петър Петров.

На първото гласоподаване за началник на Народното събрание " Български напредък " няма да поддържа никого и ще гласоподава " въздържал се ", разгласи Стефан Янев. Вчера той разгласи, че кардинално партията му счита да поддържа претендента на ГЕРБ Росен Желязков за ръководител на Народното събрание.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР