Ще сме готови за началото на европейското и дебютния ни

...
Ще сме готови за началото на европейското и дебютния ни
Коментари Харесай

Оливие Жиру: Ще сме готови

" Ще сме подготвени за началото на европейското и дебютния ни дуел против Австрия на 17 юни, макар информациите за голям брой вирусни болести в тима ", увери нападателят на Франция Оливие Жиру.

" Няма място за паника. Освен Кингсли Коман, всички са свежи и подготвени ", съобщи Жиру.

Той добави, че ситуацията " не е е толкоз неприятно " и че той персонално се усеща надалеч по-добре.

Според разнообразни информации от четвъртък, селекционерът Дидие Дешан, офанзивният състезател Коман и още няколко индивида от делегацията страдат от възпалено гърло. Голямата звезда на тима Килиан Мбапе пък пропусна тренировката в четвъртък, само че съгласно Жиру той просто е получил отмора.

" Той няма да излезе от кондиция, в случай че пропусне една или две тренировки. Ще бъде подготвен за първия мач ", добави нападателят на " петлите ".

37-годишният френски нападател реагира с възприятие за комизъм на обстоятелството, че съотборниците му го назовават ​​баща в сегашния състав на националния тим поради възрастта му.

" Аз ли съм бащата на френския народен тим? Татко е ужасно. Добре, че не съм дядо “, сподели Жиру.

Той дебютира за френския народен тим през ноември 2011 година Общо нападателят е играл за френския народен тим в 131 мача. В тези срещи нападателят вкара 57 гола и направи 16 асистенции.

С националния тим на Франция Жиру завоюва Световното състезание през 2018 година и Лигата на нациите през 2021 година

Националният тим на Франция ще играе в една група с Полша, Нидерландия и Австрия. Първият мач е на 17 юни, когато тимът на Франция ще срещне Австрия.

На 21 юни националният тим на Франция ще играе против Нидербландия, а на 25 юни - против Полша.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР