Горковският автомобилен завод отдавна не произвежда леки коли, макар че

...
Горковският автомобилен завод отдавна не произвежда леки коли, макар че
Коментари Харесай

Ако ГАЗ-3102 Волга се прозвеждаше днес

Горковският авто цех от дълго време не създава леки коли, въпреки че през годините е имало значително опити да бъде основана нова " Волга ". Съществуват и безчет виртуални планове за " управителен " седан с еленче в емблемата, само че нито един от тях не е стигал по-далеч от красиви рисунки.

Свой вид за правоприемник на създавания сред 1981 и 2008 година ГАЗ-3102 предлага и дизайнерът Никита Чуйко. Във външността на неговата модерна " Волга " елементарно се разпознават присъщите черти на предшественика - хромирана радиаторна решетка с отвесни жалузи, фарове с елементарна, само че елегантна форма, декоративни лайстни на задната колонка на покрива и така нататък
 Ако ГАЗ-3102

Рендерите на Чуйко демонстрират седан с типичен пропорции на автомобил със задно предаване и огромно междуосие, дълъг похлупак на мотора и пай челен надвес като ГАЗ-3102. Новата " Волга " умерено би могла да наследи модификацията 31013 с осемцилиндров 5.5-литров ЗМЗ-505.10 с мощ 195 к.с. от " Чайка ", създавана преди време за потребностите на Комитет за Държавна сигурност (на СССР).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР