България има изразена позиция по повод Сребреница и тя е

...
България има изразена позиция по повод Сребреница и тя е
Коментари Харесай

Главчев: България има изразена позиция на Общото събрание на ООН по повод Сребреница и тя е „За“

България има изразена позиция във връзка Сребреница и тя е „ за “. Няма да разясня престъпното приключване на работни документи в незавършена фаза по взимането на решения, сподели служебният министър-председател Димитър Главчев, който взе участие в слагането на началото на действителните дейности по разчистването на терена за построяването на Националната детска болница, оповестява Българска телеграфна агенция. 

България гласоподава резолюцията на Общото заседание на Организация на обединените нации от 23 май, с която 11 юли бе разгласен за Международен ден в памет на геноцида в Сребреница.

Скандал няма, някой се пробва да направи скандал. Имаме публична позиция, изразена посредством гласоподаване на нашия непрекъснат представител в Организация на обединените нации. Не знам за какво се пропуща този факт и се минава през работни документи, част от процеса на взимане на решения, добави той. 

Всеки, който обикновено е осведомен по какъв начин се взима решение знае, че това е развой. Той в действителност приключва, откакто бъде изразена позицията с гласоподаване, уточни Главчев.

По думите му е показателно, че откакто е изразена позицията на България от непрекъснатия представител в Организация на обединените нации, не са подхванати никакви дейности. Може би някой е очаквал да се подхващат дейности и по тази причина има един интервал на закъснение след взимането на решение на 23-и май и внезапно на 25-26 май започнаха да се инспирират тези кавги. Много огромни вреди нанасят свадите в интернационален проект и е неприемливо потреблението им по време на предизборна акция, разяснява служебният министър председател. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР