Горещниците са тук и май тази година за пръв път

...
Горещниците са тук и май тази година за пръв път
Коментари Харесай

23 стайлинг идеи за първата седмица от август

Горещниците са тук и май тази година за пръв път им се радваме. Посрещаме слънцето с отворени прегръдки и сламени шапки. 
               
on Jul 24, 2020 at 9:08am PDT

В първата седмица от август залагаме на светли цветове. Класическото бяло и елегантното са най-хубавите ни другари в слънчевите часове от деня. Не пропущаме и statement цветовете на сезона – пастелните нюанси. 
               
on Jun 30, 2020 at 5:39am PDT

Всяко момиче желае да се усеща леко и ефирно, изключително в разгара на лятото. Флуидните рокли от естествени материи ни идват на помощ в най-топлите дни. Избираме вискоза, и лен, както и по-свободни кройки, които са шлагер това лято. също са за предпочитане и носят бохемско морско чувство даже в града, като тази бяла рокля от Vintage Summer, с която се снабдявам от



Забравяме за обувките и кецовете за известно време, вървим съвсем боси по асфалта – със сандали. Сега е моментът да покажем хубавия си педикюр и краката ни да се порадват на слънчевите лъчи. Само не забравяйте за слъчезащитния фактор и слънчевите очила, а за лятно ентусиазъм разгледайте галерията ни със стайлинг хрумвания и шопинг находки.
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР