Google стартира нова стрийм услуга, която ще работи подобно на

...
Google стартира нова стрийм услуга, която ще работи подобно на
Коментари Харесай

На 22 май Google стартира услугата YouTube Music с възможност за изтегляне

Google започва нова стрийм услуга, която ще работи сходно на Spotify и Apple Music. Това ще стане при започване на идната седмица.
YouTube Music може да се слуша гратис, само че с реклами.

За унищожаване на рекламите, за фоново възпроизвеждане на музиката и за изтеглянето на траковете, е нужен месечен абонамента. Абонаментът Premium коства $9,99 на месец.

Гугъл към този момент на няколко пъти прави опит да стане главен състезател на пазара на стрийм музиката. Пример за това са услугите Гугъл Play Music и YouTube Red. Интернет колосът е убеден, че YouTube Music ще има по-голям триумф от своите прародители.

YouTube Music стартира да работи на 22 май

Предлагат се три равнища на музиката от YouTube Music. Първото е за потребителите, които обичат да слушат безвъзмездна музика, само че ще би трябвало да се примирят с рекламите. Второто равнище е за хора, които не са срещу да заплащат, с цел да избегнат рекламите. Третото равнище е за потребителите, които желаят и да гледат.

YouTube Music Premium – $9,99 месечно. Няма реклами, възпроизвеждане във фонов режим, офлайн слушане на музиката

YouTube Premium – $11,99 на месец. Това в действителност е ребрандираният YouTube Red. Предлага всичко от YouTube Music Premium плюс безвъзмездни клипове, офлайн възпроизвеждане на видео и цялостен достъп до YouTube Originals.



YouTube Music започва на 22 май в Съединени американски щати, Австралия, Нова Зеландия, Мексико и Южна Корея. Малко по-късно ще бъдат добавени още 14 страни.

YouTube Music заменя музиката на Гугъл Play и YouTube Red

Гугъл Play Music последователно ще спре да работи. Потребителите, които към този момент са платили $9,99 за тази услуга, ще бъдат трансферирани към YouTube Music Premium.

Същото е с YouTube Red. Заплатилите автоматизирано ще бъдат трансферирани към YouTube Premium, само че ще продължат да заплащат $9,99, а не $11,99 по новите условия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР