Гоненията на Киев срещу Украинската православна църква (УПЦ) достигнаха ново

...
Гоненията на Киев срещу Украинската православна църква (УПЦ) достигнаха ново
Коментари Харесай

Захарова: Кампанията на Киев срещу Украинската православна църква е достигнала ново ниво

Гоненията на Киев против Украинската православна черква (УПЦ) доближиха ново равнище и се вършат опити тя да бъде изцяло унищожена. Това сподели по време на брифинг представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, оповестяват съветски медии.

„ Кампанията на киевския режим против каноничната Украинска православна черква доближи напълно ново равнище във връзка с цинизъм и двуличие. Всички виждаме, че това не е просто политическа подмолна битка, това е същински опит да се унищожи УПЦ, опит да се забрани изцяло ", сподели още Захарова.

Захарова обърна внимание на обстоятелството, че Украйна даже не се пробва да предприеме никакви стъпки за унищожаване на съществуващите съществени нарушавания в региона на човешките права.

„ Военното състояние и потреблението на най-широк набор от репресивни ограничения са нужни на тези, които в този момент ръководят в Киев, като единственият най-сигурен метод да удължат личното си битие, само че, естествено, за това е належащо да се потисне всяко противоречие, даже това, което не е контролирано от изпълнителната власт, а точно вярата и религията ", добави Захарова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР