Голямо семейство, много чинии, няма миална машина? Най-добрият вариант е

...
Голямо семейство, много чинии, няма миална машина? Най-добрият вариант е
Коментари Харесай

Ако не ви се дават пари за съдомиялна, това е решение

Голямо семейство, доста чинии, няма миална машина? Най-добрият вид е да си купите съдомиялна машина, само че тя, както знаем не е евтина. Тогава ви е нужна някаква друга алтернатива за опростяване на домакинските отговорности?

В интернет намерихме забавно " междинно " устройство. То няма да размени миалната, само че доста ще опрости задачата с миенето на съдове на ръка. Преносимият апарат за миене на съдове е много стилен и макар странния си външен тип, напомнящ някакъв тип рак, прави работата си добре.

Джаджата работи на акумулатори и има надзорен панел с няколко режима на миене. Например, с цел да измиете паница, я поставяте в устройството, джаджата я хваща със своите специфични роботизирани сонди и я върти, до момента в който в този миг четката се движи през съда и отстранява мръсотията.

Уредът е подобаващ за миене и на лъжици, вилици, дълбоки чинии, ножове... Естествено, то няма да може да се оправи със загорели тигани и тенджери, главно заради тежестта им.

Преносимата съдомиялна може да бъде добър асистент в кухнята и ще ви разреши бързо да се справите с насъбраното в мивката, само че какъв брой време ще работи и дали ще се разпадне след време в ръцете ви, не можем да кажем. Но най-малко наподобява доста забавна. Във всеки случай, до момента в който не се разпадне, можете да спестите за пълноценна съдомиялна машина.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР