Голямо повишение за Габриела Наплатанова. Топ репортерката на бТВ става

...
Голямо повишение за Габриела Наплатанова. Топ репортерката на бТВ става
Коментари Харесай

Голямо повишение за Габриела Наплатанова. Къде отива?

Голямо покачване за Габриела Наплатанова. Топ репортерката на бТВ става член на Съвета за електронни медии.

На съображение член 98, т. 7 от Конституцията на Република България по отношение на член 24, алинея 1 от Закона за радиото и малкия екран, президентът Румен Радев подписа през днешния ден декрет за назначението на Габриела Наплатанова-Русева за член на Съвета за електронни медии от квотата на президента, оповестяват от прессекретариата на президента.

Габриела Наплатанова има магистърска степен от Факултета по публицистика и всеобща връзка на СУ „ Св. Климент Охридски ”, където приключва със компетентност „ Връзки с обществеността ”. В същия факултет е хоноруван учител в интервала 2015 – 2017 година Има образования по програмата IREX на Държавния департамент на Съединени американски щати и Европейския център за сигурност „ Джордж Маршал “, както и участия в голям брой медийни стратегии на американската задача в НАТО.

През 2019 година пази дисертация на тематика „ Управление на медийните резултати и медийните интервенции по време на въоръжен спор ” във Военна академия „ Г.С. Раковски ”, факултет „ Национална сигурност ”.

Старши кореспондент в бТВ Медиа Груп, част от редакцията на „ Новини и настоящи излъчвания ” от самото основаване на малкия екран през 2000 година Отразява тематики, свързани с вътрешната и външната политика на България, проблеми в областта на сигурността и защитата, въоръжени спорове на Балканите, Ирак и Афганистан. Автор е на няколко десетки документални планове на външнополитически и военни тематики, свързани с НАТО, киберсигурността, отбраната на данните и проблемите на бежанците.

Носител на многочислени награди и оценки за журналистическата си работа и документалните си планове в 25-годишната си телевизионна кариера.

Владее британски, употребява френски и съветски език. Омъжена с две деца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР