Голямо количество нарязани кутии за цигари с логото на световно

...
Голямо количество нарязани кутии за цигари с логото на световно
Коментари Харесай

Хванаха близо 200 000 нарязани кутии за цигари на ГКПП Дунав мост Видин - Калафат

Голямо количество нарязани кутии за цигари с логото на международно известна марка са конфискувани при взаимни дейности на митнически и полицейски чиновници, оповестиха от Агенция "Mитници ". На 18 септември, към 21 часа на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Видин - Калафат е спрян за инспекция на излаз от страната товарен автомобил с българска регистрация. Шофьорът обяснил, че транспортира хартия.
Митническите чиновниците откриват, че транспортното средство транспортира две палета, всяко от които с по 28 кашона, съдържащи общо 188 160 нарязани кутии за цигари. По документите стоката с тегло 980 кг е пътувала от България за Холандия с претоварване в Унгария, прецизираха от Министерство на вътрешните работи.
Със съдействието на Междуведомствения координационен център за противопоставяне на контрабандата и надзор на придвижването на рискови артикули и товари към ГДБОП е проведена следваща инспекция в склад на спедиторска компания навътре в страната.
На 19 септември чиновници от чиновници от отдел Икономическа полиция и от отдел Митническо следствие и разузнаване - Югозападна откриват в склада в София още четири палета нарязани кутии за цигари готови за изпращане. Всички опаковки са арестувани поради подозрение, че се транспортират в нарушаване по отношение на отбраната на правата върху интелектуалната благосъстоятелност.
За случая е известен притежателят на марката.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР