Голямата баскетболна легенда Коби и красивата Ванеса се срещат за

...
Голямата баскетболна легенда Коби и красивата Ванеса се срещат за
Коментари Харесай

Коби и Ванеса Брайънт - докато смъртта ги раздели

Голямата баскетболна легенда Коби и красивата Ванеса се срещат за първи път, когато той е на 21, а тя единствено на 17. Запознават се на фотосите на музикален видеоклип, като любовта им пламва ведната. 

Ванеса към момента е в гимназията, само че Коби не се тормози от този факт и стартира да изпраща огромни букети с рози в учебното заведение ѝ, както и да я взима след часовете с бляскав автомобил. Все отново той към този момент е изгряваща баскетболна звезда и може да си разреши да бъде нападателен, изключително когато се бори за любовта на толкоз красиво момиче. Съучениците на Ванеса не могат да повярват, че тя съумява да омагьоса баскетболиста на Лос Анджелис Лейкърс. Коби има и пост в Инстаграм, в който споделя на почитателите, че се снабдява с телефонния номер на Ванеса на 28 ноември 1999, а първата им среща е в Дисниленд. Предполага се, че са изкарали отлично макар телохранителите, които ги следват. 



Коби е толкоз сигурен, че Ванеса е дамата на живота му, че единствено 6 месеца след първата им среща те минават под венчило. Родителите на Коби не са част от церемонията, тъй като са срещу обвързването на сина си толкоз млад. Това е и повода той да спре да поддържа връзка с тях, като връзките им се възобновяват чак след раждането на първото му дете. А вторият татко на Ванеса е толкоз удивен от шурей си, че споделя пред " Лос Анджелис Таймс ", че печелещият солидни суми от професионалния спорт Коби е отказал да подпише предбрачно съглашение, тъй като я обича прекалено много, с цел да не ѝ има вяра



И макар че доста от почитателите на Черната мамба наблюдават кариерата му през цялото време, доста малко от тях знаят, че жена му е тази, която го поддържа през годините, с цел да реализира славата, която има. Двамата остават неразделни, като минават през доста тествания. Благодарение на търпението на красивата брюнетка съумяват да запазят брака си. Само допреди няколко дни, когато ориста нанася съдбовния си удар. Ванеса губи освен брачна половинка си, само че и щерка си Джиана, която е единствено на 13 години. 

В началото на 2003 година Ванеса ражда първата им щерка Наталия, а единствено няколко месеца по-късно гардът на Лейкърс е упрекнат в обезчестяване на 19-годишна камериерка. Коби признава, че е имал полов контакт с нея, само че твърди че той е бил непринуден. Така Ванеса би трябвало освен да поддържа мъжа си в съда, само че и да преглътне изневярата. Докато Коби държи ръката на Ванеса, декларира в правосъдната зала, че е ядосан на себе си, погнусен. че е допуснал грешката на изневярата. И прибавя изречението, в което никой няма да се осъмни до края на дните му: " Обичам съпругата си безпределно, тя е моята огромна опора ". Каква тъкмо е истината, в никакъв случай няма да узнаем, само че е неоспорим фактът, че макар разкаянията си, баскетболистът изплаща на камериерката 5 милиона $ обезщетение. Самата Ванеса също дава изказване пред медиите: " Знам, че мъжът ми е направил неточност, грешката на изневярата. Той и аз ще се оправим с това в хода на брака ни. Но въпреки всичко би трябвало да се знае. Той не е нарушител ".



Веднага след турболенциите в брака на семейство Брайънт стартират и спекулациите, че двойката върви към бракоразвод, само че напълно скоро на ръката на Ванеса е видян пръстен с 8-каратов лилав диамант за 4 милиона $, който най-вероятно е опрощение от баскетболната звезда към съпругата му. През 2004 година Ванеса забременява още веднъж, само че губи бебето. Коби се усеща извънредно отговорен, тъй като си дава сметка, че стресът около делото може да е довел до загубата. През май 2006 година се ражда втората щерка на двойката – Джиана. 

Тя е същински баскетболен гений. Именно баскетболната легенда е неин персонален треньор, а амбициозната млада баскетболистка мечтае за професионална кариера. Брайънт е убеден, че тя ще успее. И постоянно приказва за очакванията си, че един ден Джиджи, както я наричат близките ѝ, ще продължи неговото дело.



Коби жъне невероятни триумфи както на терена, по този начин и като държавник. Заедно със брачната половинка му се занимават с благотворителна активност, като основават фондация Vivo, която подкрепя деца и фамилии в потребност с финансови и просветителни запаси и " поощряване на младежите да бъдат дейни посредством спорт ". През 2011 година те основават и нова благотворителна организация, която се бори против увеличението на бездомните хора и поддържа нуждаещите се от дом младежи в Лос Анджелис. Семейството поддържа и разнообразни други благотворителни организации, включителноStand Up to Cancer и фондация Make-A-Wish.

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР