Голям обрат в класацията за най-секси политици, която традиционно прави

...
Голям обрат в класацията за най-секси политици, която традиционно прави
Коментари Харесай

Обявиха най-секси политиците. Голям обрат!

Голям поврат в класацията за най-секси политици, която обичайно прави измежду дамите по света Filgap. Миналогодишният любимец, канадският министър председател Джъстин Трюдо, бе преместен от украинският президент Володимир Земенски. 44-годишният Зеленски, който всеки ден се появява във видеа и фотоси във военната си фланелка, е превзел женските сърца, без значение че има благополучен брак с половинката си Олена.

Успешният брак не е понижил фенките на Джъстин Трюдо, който е втори след украинеца, написа „ Телеграф ”. Джъстин е наследник на извънредно известния канадски министър председател Пиер Трюдо и на фотомодела Маргарет Синклер. От майка си Джъстин е наследил синьо-зелените очи и чаровната усмивка. Преди да се впусне в политиката, Трюдо е бил деен състезател. Въпреки че е съвсем на 50, той още има плътно мускулесто тяло. Точно с тялото си Джъстин блесна преди 10 години, когато на благотворително събитие на Канадската чернодробна асоциация против обилно подаяние за идеята Трюдо се съгласи да направи спонтанен стриптийз на ария на Кристина Агилера. Импровизацията провокира същински възторг, а рейтингът на политика полетя към небето.

-->

Именно Трюдо пое ръкавицата, която хвърли съветският президент Владимир Путин към западните политици по време на последната среща на страните от Г-7. Руснакът съобщи присмехулно, че на старите и отпуснати западняци не им стиска да се съблекат голи до кръста. Коментарът бе във връзка на фотоси на самия Путин, на които показва мускули. Трюдо реагира, че на него не му трябват придворни фотографи, които да обработват фотосите, с цел да помпат самочувствието му. Препратката е към към този момент известни обстоятелства, че фотографиите на съветския водач претърпяват сериозна обработка, преди да бъдат популяризирани с пропагандна цел.

На трето място след Трюдо в подреждането е същински принц. Причината той да не е първи е прозаична - в страната му го възприемат по-скоро като плейбой. Става дума за Пиер Раниер Стефано Казираги или просто Пиер. Той е дребният наследник на принцесата на Монако Каролин. Пиер е доста известен измежду поданиците на княжеството. Той е душата на всеки ваучър, а безкрайните забежки с модели на първокласни яхти са непокътнатата му марка. Пиер твърди, че в последно време се е смирил и дамите към този момент не са му толкоз значими.

Веднага след него в мокрите женски сънища е същински арабски принц - шейх Хамдан бин Мохамед. За него споделят, че е модерната по-привлекателна версия на Аладин. Той е приказно богат, като е задоволително да кажем, че е шейх на Дубай. В родината му той е прочут като Фаза, което на арабски значи „ Този, който оказва помощ ”.

Негов подгласник е роденият през 1980 година Химе Кесар Нимуел Вангчук, който към този момент е държател на дребното кралство Бутан. Химе е по-известен с прякора си Краля Дракон. Мнозина споделят, че това е обвързвано с вяра, вярвания и митове, само че не са малко и тези, които настояват, че се дължи на обстоятелството, че кралят е като че ли изваден от касова холивудска продукция за Далечния изток. Освен че е прелъстителен, той е и доста образован - приключил е с отличие Оксфордския университет.

Плътно след челните позиции е президентът на Уругвай Луис Ласало Поу. Горещият латиноамериканец е прочут с политиката в поддръжка на бедните, само че и с заниманието си да кара сърф и да танцува.

В Европа мнозина са го не запомнили, макар че изигра популярни мачове с екипите на Милан, Манчестър Сити и Челси. Бившият футболист Джордж Уеа бе определен с убийствена разлика за президент на родината си Либерия.

Не би трябвало да подценяваме и пакистанския политик Билавал Бхуто Зардан. Като въздействие 30-годишният Зардан не свети с нищо, само че с външността си, която дължи на майка си - именитата Беназир Бхуто, е в положение да отвори всяка врата.

Старият континент е показан почтено от испанския социалист Педро Санчес. Високият брюнет е някогашен баскетболист, който е запазил стегнатото си тяло. Малко прочут е фактът, че испанецът е разпален танцьор и още се престрашава да практикува обичания си брейк.

Президентът на Франция Еманюел Макрон до неотдавна бе считан за неоспорим секссимвол и съперничеше с триумф на Джъстин Трюдо. Това обаче бе по времето на първия му мандат, когато Макрон обичаше да се появява по бански и с обезоръжаваща усмивка, на първите страници на вестниците.

Авторите на класацията регистрират, че за първи път от доста години на челните позиции липсват руснаци и американци. Путин на процедура е замразил всяка женска благосклонност към себе си вследствие на ролята на Русия във войната, а Джо Байдън няма никакви последователки и е изпреварен от някогашния президент Барак Обама, който макар възрастта е запазил част от харизмата си.

По отношение на най-антипатичния политик, дамите са минимум привлечени от водача на Северна Корея Ким Чен-ун. Ким е постигнал самобитен връх с твърда нула на фенките и на съвсем всички като антифенки. От класацията са изчезнали английските принцове Уилям и Хари, които до предходната година постоянно намираха място в първата десетка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР